Patronii din Liga 1 s-au unit impotriva arbitrajului

Marti, 20 Septembrie 2011, ora 19:18
1572 citiri
Patronii din Liga 1 s-au unit impotriva arbitrajului

Patronii echipelor din Liga 1 s-au unit impotriva arbitrilor romani, care gresesc grav si des, si solicita "fluierasi" din strainatate.

Gigi Becali, finantatorul Stelei, sustine ca 10 cluburi sunt implicate in aceasta actiune, gruparile inaintand in acest sens scrisori la LPF, FRF, FIFA si UEFA.

"Cel mai important lucru e ce am facut azi cu Copos, Porumboiu si alte cluburi, sunt peste 10 cluburi, nu se poate juca fotbal asa. Doi arbitri sunt impotriva Stelei: Hategan si Kovacs. In 7 etape, i-am avut 3 meciuri pe ei. De anul trecut spun ca ei sunt impotriva Stelei.

Ce s-a intamplat in fotbal la inceputul acestui sezon nu s-a intamplat niciodata. Eu am zis ca nu e coruptie si ca sunt doar intamplari. La Dinamo, greseala, sunt dusmanii mei, dar daca au avut 11 metri si eliminare la Vaslui, da-le, ca s-a vazut clar. Porumboiu aseara a avut gol anulat si 11 metri pentru CFR acordat la misto. Alta era soarta meciului.

Si Paszkany are dreptate, au avut si ei 11 metri. Eu cred ca nu exista ce spune Porumboiu, desi e posibil sa fie, dar atunci inseamna ca nu avem valoare. Si eu spun ca nu exista coruptie in arbitraj. Daca Tudor nu vede un hent la 5 metri de el, altul nu vede un gol valabil si da un 11 metri imaginar, inseamna ca nu avem valoare. Am facut o scrisoare catre Liga, FRF, FIFA si UEFA sa cerem arbitri straini. Daca se poate, incepand de maine. Sunt eu, Porumboiu si Copos, care a zis ca a vorbit cu inca 4. Eu raspund pentru finul meu si cand ii spun Hai sa terminam balciul, o sa fie de acord 500 la suta", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Arbitrajul a revenit in centrul atentiei in primele 7 etape ale sezonului din Liga 1, "cavalerii" in negru fiind acuzati tot mai mult de nepricepere sau rea-vointa.

M.D.

George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat joi, 28 martie, că ultima factură de energie electrică pe care a plătit-o a fost ”destul de mare”, ținând cont că nu este un mare...
#patroni liga 1 uniti, #arbitri straini liga 1, #scandal arbitraj Liga 1 , #stiri Liga I