Scenariul negru care arunca in aer Liga 1: Va fi un scandal monstru!

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Sambata, 10 Mai 2014, ora 20:52
5767 citiri
Scenariul negru care arunca in aer Liga 1: Va fi un scandal monstru!
Foto: DigiSport

Finalul sezonului in Liga 1 este mai incins ca niciodata, nu mai putin de noua echipe aflandu-se in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Presedintele celor de la Otelul Galati, Narcis Raducan, atrage insa atentia asupra unui "scenariu negru" care s-ar pregati in culise si care ar dinamita intreg campionatul.

Potrivit lui Raducan, Corona Brasov ar urma sa fie exclusa din campionat inaintea ultimelor doua etape din acest sezon.

Decizia ar fi una extrem de importanta pentru ca toate meciurile brasovenilor din acest retur de campionat ar fi pierdute la "masa verde" cu scorul de 0-3. Asta inseamna ca echipele care nu au reusit sa invinga Corona pe teren vor beneficia de puncte in plus.

"Am informatii ca se pregateste, saptamana viitoare, o decizie de excludere a Coronei. Se vor da puncte celor care nu au castigat pe teren. Va fi un scandal monstru. Este neregulamentar, o asemenea sanctiune cum este excluderea se aplica dupa 90 de zile de litigiu.

Exista acest scenariu negru, care se poate aplica. Este o chichita aici, juristii trebuie sa fie foarte atenti. Ar fi doua cazuri separate la Corona, doi jucatori, dar ei vor sa le cumuleze pentru a putea ajunge la cele 90 de zile si sa excluda echipa. Daca asteapta sa se termine campionatul, ei nu mai pot fi exclusi.

Noi suntem in insolventa si administratorul nostru judiciar va ajunge inclusiv la un proces penal daca se va intampla asta. E foarte serios", a avertizat Raducan la DigiSport.

Corona Brasov, ultima formatie din clasamentul Ligii 1, este deja retrogradata si, din cate se pare, va fi chiar desfiintata din vara.

Brasovenii au fost depunctati de doua ori din cauza unor datorii si, in cazul unei noi sanctiuni de acest tip, vor fi exclusi din campionat.

Excluderea ar insemna ca toate rezultatele din retur vor fi anulate, meciurile fiind decise la "masa verde" cu victoria adversarilor.

Beneficiare ar fi echipele care nu au invins Corona pe teren, acestea fiind Concordia Chiajna (remiza), CFR Cluj (remiza), Sageata Navodari (remiza) si Poli Timisoara (remiza).

Toate aceste formatii vor primi cate doua puncte in clasamentul Ligii 1, puncte care ar influenta decisiv lupta pentru evitarea retrogradarii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#lupta retrogradare Liga 1, #Liga 1 scandal retrogradare, #Corona Brasov exclusa, #echipa exclusa Liga 1 , #stiri Liga I