Situatie disperata la o echipa de Liga 1: N-a avut bani sa trimita tot lotul la un meci oficial

Vineri, 16 Decembrie 2016, ora 07:17
7546 citiri
Situatie disperata la o echipa de Liga 1: N-a avut bani sa trimita tot lotul la un meci oficial
Foto: Facebook/ Pandurii Targu Jiu

O formatie din Liga 1 se afla intr-o situtie disperata, clubul neavand bani nici macar pentru ca toti jucatorii sa faca deplasarea la un meci oficial.

Pandurii a parasit Cupa Romaniei inca din faza optimilor de finala, dupa o infrangere categorica pe terenul celor de la Viitorul. A fost insa un joc in care gorjenii nu au avut antrenor principal si in care au utilizat mai multi fotbalisti foarte tineri.

Dac oficial s-a spus ca cei de la Pandurii au fost afectati de un virus gripal si de aceea au facut deplasarea la Constanta in aceasta formula, unul dintre jucatori a dat o alta explicatie.

Mijlocasul Andrei Pitian sustine ca adevaratul motiv al deplasarii cu juniorii la disputa cu Viitorul lui Hagi il reprezinta lipsa banilor.

"Am venit in aceasta formula, cu multi jucatori tineri, fara experienta, dar din pacate, atat s-a putut. Conducerea a decis sa jucam in aceasta formula. Conducerea nu a avut bani sufiecienti sa mergeam cu toata echipa la Constanta. Lipsa banilor a facut sa se imparta echipa a in doua. Situatia este deplorabila, salariile sunt mici si, sincer, cred ca am scapat ieftin in aceasta seara. Din iarna o sa vedem ce facem fiecare, pentru ca asa nu se mai poate", a declarat Pitian la Dolce Sport.

De cealalta parte, secundul Marian Dinu, cel care i-a tinut locul lui Petre Grigoras in duelul de joi seara, a marsat in continuare pe povestea gripei.

"Petre Grigoras nu a venit din motive medicale. in ultima saptamana, in afar situatiei cu insolventa, un virus gripal a atacat 90% din echipa si azi am aliniat restul jucatorilor, apti sa intre pe teren. Pitian a inteles gresit. Nu lipsa banilor a fost motivul acestor absente. Este adevarat ca lucrurile stau prost, dar nu s-a pus problma sa se faca deplasarea din aceasta cauza. Plus ca, cei care au jucat azi, vor juca si in campionat, etapa urmatoare, pentru ca titularii nu vor fi refacuti complet", a spus Marian Dinu.

Pandurii se afla in insolventa si mai multi fotbalisti de baza au anuntat ca vor pleca de la echipa in iarna, nemultumiti de salariile foarte mici care le-au fost propuse.

De asemenea, Petre Grigoras a avertizat in repetate randuri ca dificultatile sunt atat de mari incat echipa risca sa nu incheie acest sezon, urmand a intra in faliment.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#Pandurii insolventa faliment, #echipa Liga 1 bani, #Viitorul Pandurii Cupa , #stiri Liga I