Suporterii Rapidului nu vor meci baraj pentru Liga 1

Luni, 08 Iulie 2013, ora 13:45
1705 citiri
Suporterii Rapidului nu vor meci baraj pentru Liga 1

O parte a galeriei celor de la Rapid refuza "oferta" FRF si indeamna echipa sa nu se prezinte la meciul de baraj pentru mentinerea in Liga 1.

Intr-un comunicat postat pe site-ul suporterilor, fzr.ro, fanii care se autointituleaza "rapidistii liberi si necenzurati" ii roaga pe conducatori si pe jucatori sa nu se prezinte la baraj.

Iata comunicatul rapidistilor:

"Dragi" conducatori rapidisti,

Bagam de seama ca nu aveti deloc habar despre istoria acestui club minunat pe care (facem o pauza pentru a ne exprima dezamagirea) ati ajuns sa il conduceti. Daca ati fi avut macar un bagaj mic de cunostiinte despre NOI ati fi stiut ca Rapidul s-a delimitat in istoria sa de tot ce a insemnat "rau" in fotbalul romanesc, nu s-a asociat cu nimeni pentru a obtine mari performante si de aceea a fost iubit si apreciat de foarte multa lume, ajungand sa stranga zeci de mii de oameni la meciuri chiar si atunci cand a evoluat in Divizia B.

Am crescut cu povestile parintilor, rudelor si prietenilor despre Rapid, am citit de zeci de ori Glasul rotilor de tren si ne-a ramas intiparit in minte ca mereu am depasit cu fruntea sus, cu demnitate orice situatie care ne-a aparut in cale.

Tocmai de aceea va rugam sa nu luati in considerare prezenta la acest meci de baraj deoarece ar insemna o mare pata neagra in istoria noastra. Aceasta decizie nascocita de "marii conducatori ai fotbalului romanesc" nu face cinste spiritului Giulestiului iar Rapidul va trebui sa-si pastreze onoarea castigata in cei 90 de ani de existenta refuzand sa participe la aceasta mascarada organizata de FRF. "Rapidul nostru, chiar daca-i de toti furat, are sufletul curat" va spune ceva?

Fiti barbati si asumati-va greselile din trecut care au dus la neacordarea licentei, inscrieti echipa in Liga 2 iar noi va asiguram ca suporterii rapidisti nu-si vor abandona echipa, ba chiar o vor iubi si mai mult, in orice liga ar evolua, atat timp cat sufletul Rapidului va ramane curat.

Semnat,

FZR - Rapidistii liberi si necenzurati

Comitetul Executiv al FRF a decis, sambata, ca locul ramas liber in Liga 1 sa fie ocupat de Rapid sau de Concordia Chiajna.

Cele doua formatii vor disputa un meci de baraj, pe teren neutru, invingatoarea urmand a evolua in sezonul urmator in prima divizie.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Rapid baraj Liga 1, #Rapid Chiajna baraj Liga 1, #galerie Rapid meci baraj , #stiri Liga I