Un important patron din Liga 1 ameninta cu retragerea din fotbal

Luni, 31 Martie 2014, ora 07:20
2685 citiri
Un important patron din Liga 1 ameninta cu retragerea din fotbal
Foto: Gazeta Sporturilor

Patronul formatiei Dinamo Bucuresti, Ionut Negoita, ameninta cu retragerea din fotbal.

Nemultumit de arbitrajul din derbiul cu Petrolul, omul de afaceri a transmis un mesaj cat se poate de clar conducerii Federatiei: ori "curata" fotbalul, ori el se retrage.

"Sper ca Federatia si forurile de conducere din fotbal sa se apuce sa faca curatenie, fiindca nu se poate asa ceva. Cu speranta asta am venit in fotbal. Daca se continua in acelasi stil, nu am ce cauta. Ne intrebam de ce nu vin oameni seriosi de afaceri in fotbal. Pai, cum sa vii? Eu stiu ca am venit cu toata inima, cu tot sufletul si sa isi bata joc niste oameni... Chiar nu se face asa ceva, e de toata jena. E un mesaj si pentru domnul Burleanu, dar si pentru toti cei in masura sa faca ceva.", a declarat Negoita la DigiSport.

Actionarul majoritar al "cainilor" acuza trei mari greseli de arbitraj comise impotriva echipei sale in derbiul de la Ploiesti.

"Au fost trei decizii in dezavantajul nostru si poate doar una in dezavantajul lor. Vi se pare o coincidenta? Poate centralul avea o scuza, dar chiar sa nu vada acei arbitri aditionali? E incredibil! Nu cred ca poti lua 3 decizii incorecte in dezavantajul unei echipe si sa fie o concidenta. Pe una o inteleg, pe a doua o scuz, a treia e deja prea mult", a mai spus acesta.

Ionut Negoita a preluat Dinamo anul trecut, dupa ce Dragos Savulescu, Nicolae Badea si Cristi Borcea s-au retras din actionariat.

Sub conducerea lui Negoita, Dinamo a intrat intr-o perioada de restructurare, jucatorii cu salarii mari fiind vanduti iar in locul lor fiind promovati tineri cu remuneratii mai degraba modice.

Afectat de problemele financiare, Negoita a facut publict faptul ca vrea sa atraga in conducerea clubului din Stefan cel Mare macar un alt om de afaceri care sa contribuie la finantarea echipei.

Remiza dupa un derbi ca un thriller, intre Petrolul si Dinamo

"Ros-albii" se afla pe locul 4 in clasamentul Ligii 1, cu 40 de puncte dupa 25 de etape, dar si-ar putea pierde aceasta pozitie daca FC Vaslui va castiga intalnirea cu FC Brasov, de luni.

Petrolul si Dinamo au terminat la egalitate, scor 2-2, in derbiul etapei cu numarul 25 din Liga 1.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, 25 aprilie, într-o conferință de presă la Timișoara că ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți”. Afirmația...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Negoita retrage fotbal, #Negoita renunta Dinamo, #Ionut Negoita Dinamo, #patron Dinamo retrage , #stiri Liga I