Cum l-a anuntat Minca pe "extraordinarul profesor Voiculescu" despre plecarea din PC

Joi, 22 Decembrie 2011, ora 20:36
8270 citiri
Cum l-a anuntat Minca pe "extraordinarul profesor Voiculescu" despre plecarea din PC
Foto: B1 Tv

Liliana Minca, fosta sefa a Organizatiei de Femei a Partidului Conservator, a povestit, joi seara, cum l-a anuntat pe "extraordinarul profesor Voiculescu" ca va parasi PC-ul pentru a trece in randurile UNPR-istilor.

Minca a declarat, la B1 Tv, ca nu l-a anuntat pe "domnul presedinte Dan Voiculescu" despre intentia sa la telefon sau printr-un SMS.

"Eu sunt un om care te priveste in ochi. Nu am tradat si nu tradez pe nimeni, l-am anuntat pe domnul presedinte Dan Voiculescu, m-am intalnit cu el. Este un profesor extraordinar, l-am privit in ochi cand i-am spus", a declarat Liliana Minca.

"I-am spus ca nu ma regasesc in PC. In viata, fiecare este liber sa isi decida soarta. Atata timp cat nu sunt agatata de nimeni, decat de Dumnzeu, pot sa decid unde sa merg", a declarat proaspata membrbra a UNPR.

Ea a spus ca Dan Voiculescu nici n-a rugat-o sa ramana in PC, nici n-a incercat sa ii schimbe decizia, pentru ca "in politica este ca in armata, cand ai luat o decizie, asa mergi, fara rugaminti". Dupa ce i s-a atras atentia ca, in armata, dezertorii sunt impuscati, Minca a inceput o serie de laude adresate fostilor sai colegi din PC.

Liliana Minca intra in UNPR, dupa ce i-a infierat pe "tradatorii" de acolo

"Sunt cu totii niste oameni extraordinari, care nu si-au negociat niciodata nimic. O sa vorbesc de bine despre colegii mei", a declarat Minca, in contextul in care, recent, aceasta ii infiera pe fostii membri ai PC care au trecut la UNPR, precum primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Fosta directoare a Companiei Nationale Loteria Romana a subliniat ca "in toate partidele exista fel de fel de oportunisti, fel de fel de mafioti si de baroni", insa a revenit asupra declaratiei, subliniind ca "in UNPR nu sunt. Nici in PC n-am vazut".

"Nu sunt un traseist politic, nu sunt o oportunista, nu am dosare, nu pot fi santajata. Eu am facut o analiza si mi-am dat seama ca nu sunt valorificata la maxim. Imi doresc foarte mult sa ma implic si imi doresc foarte mult sa am indicatori de performanta.

USL nu ma reprezinta si va spun lucrul acesta...dupa ce am facut anumite delegatii in teritoriu, dupa ce am ascultat opiniile tuturor liderilor din teritoriu si mi-am dat seama ca nu se poate coagula, ca cei trei membri din fiecare judet, si ma refer la PSD, PNL, PC, nu vor reusi sa faca echipa si mie imi place sa lucrez in echipa", a explicat Minca dezertarea din PC.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Liliana Minca PC UNPR, #Mina Voiculescu plecare UNPR , #stiri Liliana Minca