Liliana Minca intra in UNPR, dupa ce i-a infierat pe "tradatorii" de acolo

Joi, 22 Decembrie 2011, ora 12:17
5122 citiri
Liliana Minca intra in UNPR, dupa ce i-a infierat pe "tradatorii" de acolo

Presedintele Organizatiei de Femei a Partidului Conservator, Liliana Minca, s-a inscris in Uniunea National Progresista.

In urma cu doar cateva zile, Minca ii infiera pe fostii membri ai PC care au trecut la UNPR, precum primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, informeaza B1 TV.

"N-a fost usor, sa stiti! Eu sunt un om de echipa, care a intrat in 2004 in politica. In Partidul Cosnervator am fost promovata. Nu am dosare, nu sunt un om santajabil, nu mi se poate reprosa absolut nimic.

Consider ca e o decizie care imi apartine, mi-o asum, consider ca intru intr-o echipa in care voi fi valorificata la maxim.

In politica, totul este posibil. Echipa faci cu cei care vor sa faca echipa cu tine (...) Eu am incredere ca noua echipa in care am intrat e o echipa castigatoare, imi place sa merg cu castigatorii, nu pot sa pierd timpul sub nicio forma si imi place sa ma implic cu adevarat.

In politica orice este posibil. Pentru interesul national oricine poate sa faca orice miscare. Mai mult, eu discutiile le-am avut cu presedintele partidului, cu domnul Gabriel Oprea si cu domnul Marian Sarbu, oameni cu care am lucrat, precum si cu Cristian Diaconescu", a explicat Minca decizia.

Ea a mai spus ca a intrat in UNPR pentru ca astfel ii poate ajuta mai mult pe "oamenii de pe strada" si pentru ca simtea nevoia unui lider.

"Mu am nimic sa le reprosez fostilor mei colegi. Nu e niciun fel de problema in Partidul Conservator, problema e la nivel de tara. In momentul acesta decizia a fost luata datorita faptului ca din UNPR pot sa ajut mult mai mult, sa-i ajut pe cei de pe strada, care ma roaga sa-i sprijin. Acelasi lucru l-am facut si in PC, cand am putut sa iau decizii.

(...)gura lumii este sloboda. Despre mine s-au spus multe lucruri neadevarate care m-au durut foarte tare. Din 2004 am deveni imuna la rautati. Nu mi-e frica, nu sunt un om cu dosare, care sa fie santajabil. Eu nu am stapan, nici sotul meu nu mi-e stapan.

Imi place sa am un lider, sa ne traseze linia directoare", a adaugat Liliana Minca, fosta directoarea Companiei Nationale Loteria Romana.

Liliana Minca a fost cunoscuta ca unul din cei mai vehementi critici ai actualei Puteri la emisiunile televizate la care era invitata.

Miercuri, un alt lider al PC, vicepresedintele Bogdan Diaconu, a parasit si el partidul, trecand la PSD.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#Liliana Minca inscriere UNPR, #Liliana Minca PC UNPR , #stiri Liliana Minca