Messi, elogiat in presa internationala

Luni, 07 Ianuarie 2013, ora 22:03
2779 citiri
Messi, elogiat in presa internationala

Lionel Messi a cucerit, luni seara, Balonul de Aur pentru a patra oara consecutiv, stabilind un record absolut in istoria prestigiosului trofeu.

Asa cum era de asteptat, incoronarea argentinianului n-a trecut neobservata in presa internationala, care l-a elogiat pe starul echipei FC Barcelona.

Iata ce scriu cele mai importante publicatii sportive din Europa:

Marca: "Cel mai bun din istorie"

"Leo Messi a devenit primul jucator din istorie care a castigat Balonul de Aur de patru ori, eliminand orice indoiala cu privire la pozitia dominanta pe care o detine in fotbalul mondial".

AS: "Messi, Balonul de Aur"

"Argentinianul a pus mana pe Balonul de Aur pentru a patra oara consecutiv la numai 25 de ani si i-a surclasat pe Cruyff, Platini si Van Basten".

France Football: "Messi, Messi, intotdeauna Messi"

"Lionel Messi a fost incoronat luni seara Balonul de Aur. Atacantul Barcelonei, autor a 91 de goluri in 2012, a castigat prestigiosul trofeu pentru a patra oara consecutiv, un record absolut".

The Sun: "Messi castiga al patrulea Balon de Aur"

"Lionel Messi si-a adjudecat al patrulea Balon de Aur pentru a patra oara consecutiv. Niciun jucator din istorie n-a mai fost numit cel mai bun fotbalist de pe planeta de patru ori".

ESPN: "Messi obtine Balonul de Aur pentru a patra oara consecutiv"

"Starul echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a fost numit cel mai bun jucator din lume pentru a patra oara consecutiv, invingandu-i pe Andres Iniesta si Cristiano Ronaldo".

Fox Sports: "Victorie record pentru Messi"

"Lionel Messi a obtinut Balonul de Aur 2012 intr-un mod asteptat si meritat pentru cele 91 de goluri inscrise in 2012 pentru FC Barcelona si nationala Argentina".

Kicker: Messi e din nou fotbalistului anului!"

"Lionel Messi a fost ales in 2012 jucatorul anului pentru a patra oara consecutiv."

Lista trofeelor decernate de FIFA in cadrul galei Balonul de Aur

Chiar daca in 2012 a castigat un singur trofeu, Cupa Spaniei cu FC Barcelona, Messi a stabilit un record incredibil cu cele 91 de goluri inscrise pe parcursul anului calendaristic. Argentinianul l-a depasit astfel pe neamtul Gerd Muller, care reusise 85 de goluri in 1972.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Messi Balonul de Aur, #Messi laudat presa , #FC Barcelona