Punctul slab al lui Lionel Messi

Duminica, 13 Ianuarie 2013, ora 11:14
2723 citiri
Punctul slab al lui Lionel Messi
winner

Vedeta Barcelonei, Lionel Messi, a recunoscut, intr-un interviu acordat publicatiei France Football, ca intampina greutati atunci cand trebuie sa tina un discurs in fata publicului.

Fotbalistul in varsta de 25 ani, care la inceputul saptamanii a castigat Balonul de Aur pentru a patra oara consecutiv, a admis, de asemenea, ca ii va fi greu sa isi doboare propriul record de eficacitate stabilit anul trecut, cand a marcat cele mai multe goluri intr-un an calendaristic, scrie Winner.

"Evident ca mai vreau sa castig multe Baloane de Aur, dar acum va rog sa-mi permiteti sa ma bucur de actualul trofeu pe care l-am primit luni. Mereu vreau sa ating varful, dar exista si greutati in viata. Imi va fi greu sa dobor propriul record pentru cele mai multe goluri marcate intr-un an. Reusitele personale sunt frumoase, dar nimic nu se compara cu succesul echipei", a spus Messi.

"Imi este greu sa vorbesc in fata unei asistente numeroase. Cand am tinut discursul, in cadrul ceremoniei din Elvetia, eram foarte emotionat si am uitat sa-i felicit pe Tito Vilanova si Cristiano Ronaldo", a completat vedeta agentiniana.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Messi Balonul Aur 2012, #Messi goluri 2012, #Messi interviu France Football , #goluri