Vicepremierul Liviu Dragnea s-a suparat pe prefectul de Buzau: "Daca veti actiona in acelasi ritm vom lua masuri serioase"

Sursa: Adevarul
Marti, 28 Ianuarie 2014, ora 19:44
119 citiri
La videoconferinta de astazi cu prefectii din judetele Buzau, Braila si Vrancea, vicepremierul Liviu Dragnea l-a criticat public pe prefectul de Buzau, Gabriel Balta.

"Va cer cer sa nu mai fiti atat de emotiv si sa fiti mai aplicat. Daca tot in ritmul acesta actionati, probabil ca se vor lua masuri serioase" a spus Liviu Dragnea. Vicepremierul a continuat cu critici la adresa prefectului Balta. "E ok la Braila si Vrancea, la Buzau a fost in regula cu drumurile judetene, nationale, in schimb ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.