Conducerea PSD, in sedinta - Cand se discuta demisia lui Dragnea

Luni, 25 Mai 2015, ora 22:06
3015 citiri
Conducerea PSD, in sedinta - Cand se discuta demisia lui Dragnea
Foto: Arhiva Ziare.com

Social-democratii urmeaza sa se reuneasca, miercuri dupa-amiaza, in sedinta Comitetului Executiv National al partidului, la care urmeaza sa fie discutata si demisia presedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea.

Potrivit unui anunt de presa difuzat de PSD, Comitetul Executiv National urmeaza sa se reuneasca miercuri, de la ora 17.00, la sediul central al partidului.

Miercurea trecuta, liderul PSD, premierul Victor Ponta, confirma ca sedinta Comitetului Executiv al PSD in care va fi discutata demisia presedintelui executiv, Liviu Dragnea, urma sa aiba loc in cursul acestei saptamani. El preciza ca Dragnea si-a inregistrat demisia la PSD.

Ponta se autodenunta? "Ce a facut Dragnea am facut si eu, si altii de aici de la masa" (Video)

"Omul a spus de la inceput ca-si da demisia si s-a tinut de cuvant, absolut normal. In rest, sunt absolut convins ca aceasta echipa Ponta-Dragnea, care a castigat batalii, a mai si pierdut, o s-o ducem in continuare si PSD, anul viitor, va castiga alegerile locale si parlamentare", afirma Ponta.

Liviu Dragnea declara, la randul sau, miercurea trecuta, ca isi mentine decizia de a renunta la functia de presedinte executiv al PSD, ca urmare a deciziei instantei de a-l condamna in dosarul "Referendumul", urmand sa isi inregistreze in acea zi demisia la partid, astfel incat sa devina efectiva, iar conducerea partidului va stabili modul in care mai poate ajuta formatiunea social-democrata.

Sedinta Comitetului Executiv al PSD fusese programata initial pentru miercurea trecuta, ora 16.00, in vederea unei discutii privind retragerea functiei de presedinte executiv pentru Liviu Dragnea.

Dragnea se da jos greu din varful PSD: Sedinta in care urma sa isi depuna mandatul, amanata din nou (Video)

Amanarea a fost decisa cu argumentul ca tot miercuri, la ora 16.30, era organizata la Palatul Cotroceni ceremonia de depunere a juramantului de catre noul ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Luni, 18 mai, in sedinta Biroului Permanent National, Dragnea si-a depus mandatul de presedinte executiv, dar vicepresedintii PSD nu au acceptat retragerea din functie a acestuia, liderul PSD, Victor Ponta, anuntand ca pentru miercuri, 20 mai, ora 16.00, a fost programata o sedinta a Comitetului Executiv, la care participa mai multi membri PSD, in care sa fie luata o decizie.

Dragnea nu va mai fi No. 2 in PSD: Astazi demisia mea va fi efectiva (Video)

Atat Ponta, cat si alti lideri PSD au aratat insa ca Rezolutia conform careia persoanele cu probleme in justitie trebuie sa isi piarda functia politica nu ar trebui sa i se aplice lui Dragnea, deoarece vizeaza doar cazuri de coruptie, iar in cazul acestuia nu ar fi fost comisa o astfel de fapta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#demisie Dragnea, #demisie Dragnea miercuri, #demisie Dragnea PSD , #demisie