Liviu Dragnea chiar a votat impotriva propriului Guvern. Din nou! (Foto)

Joi, 12 Octombrie 2017, ora 10:13
9412 citiri
Liviu Dragnea chiar a votat impotriva propriului Guvern. Din nou! (Foto)
Foto: Hepta.ro

Dupa ce in luna iunie a votat motiunea de cenzura prin care a fost demis propriul sau Guvern, Liviu Dragnea a votat ieri si in favoarea motiunii simple impotriva ministrului social-democrat al Sanatatii, Florian Bodog.

La iesirea din sala de plen, presedintele Camerei Deputatilor a declarat ca a facut acest lucru din greseala.

"Dupa pledoaria domnului Bichinet nu am fost atent si am votat pentru. Imi cer scuze. Din greseala", a declarat Liviu Dragnea.

Intrebat daca ministrul Sanatatii, Florian Bodog, este remaniabil, Dragnea a negat.

Initial s-a crezut ca Dragnea face ironii la adresa Guvernului, pe fondul scandalului dintre el si Mihai Tudose, dupa ce premierul a anuntat ca vrea sa demita din Guvern ministrii cu probleme penale. Pe site-ul Camerei Deputatilor apare insa dovada clara ca Liviu Dragnea nu a glumit, ci chiar a votat impotriva ministrului Sanatatii.

Discursul pe care l-a invocat Liviu Dragnea drept cauza votului sau i-a apartinut deputatului PMP Corneliu Bichinet, care l-a avertizat pe liderul PSD "sa nu se puna cu Terente".

"Am vazut doi oameni pe care trebuie sa-i recunoastem, primul ministru si Liviu Dragnea coborand printre noi. Platon asa spunea in Republica: Am coborat in Pireu in sens de a veni din Atena in port. Eu ma bucur ca sunteti aici si ca ati venit amandoi pentru ca dati un semnal. Liviu Dragnea noi am lucrat 4 ani la UNCJR in momente de balans trebuie sa dai dovada de inteligenta, iar Corneliu Bichinet de la Vaslui va spune direct: Tine minte trei cuvinte: Nu te pune cu Terente", i-a spus Bichinet lui Liviu Dragnea.

Dragnea nu este insa singurul social democrat care a votat in favoarea motiunii simple impotriva ministrului Sanatatii. Au mai votat pentru si deputati PSD Lucian Sova si Sitterli Ovidiu-Ioan.

Motiunea simpla depusa de Opozitie impotriva ministrului Sanatatii, Florian Bodog, si intitulata "PSD dauneaza grav sanatatii", a fost insa respinsa, miercuri, cu 149 de voturi "impotriva" si 94 de voturi "pentru".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Liviu Dragnea votat motiune Sanatate , #demisie