A aparut si site-ul statulparalel.com, inregistrat de PSD, cu stiri impotriva DNA si a protestatarilor

Marti, 28 Noiembrie 2017, ora 10:00
8055 citiri
A aparut si site-ul statulparalel.com, inregistrat de PSD, cu stiri impotriva DNA si a protestatarilor
Foto: Captura statulparalel.com

Dupa ce in urma cu doua saptamani a aparut site-ul www.statulparalel.ro, care ironiza rezolutia adoptata de liderii PSD prin care denuntau existenta unui asa numit "Stat Paralel si Ilegitim", a fost lansat acum si www.statulparalel.com, care promoveaza stiri impotriva DNA si a protestatarilor.

Stirea din deschiderea site-ului are titlul "Un activist #rezist care lupta contra 'hotiei si coruptiei' a fost executat de doua ori pentru neplata taxelor si impozitelor" si il ataca pe cel care a creat site-ul statulparalel.ro.

Pe site se mai regasesc stiri cu Traian Basescu, in care explica cum au ajuns institutiile de forta din Romania sub "tandemul Coldea - Kovesi", precum si "Noi dezvaluiri explozive despre Kovesi si Ghita facute de un apropiat al DNA".

Se pare ca site-ul statulparalel.com a fost inregistrat de Ionut Ciobanu, care in 2013 ar fi fost angajat de PSD in functia de web designer. Mai mult, el apare ca martor in dosarul in care Liviu Dragnea e anchetat in dosarul privind fraudarea referendumului, scrie pe Facebook Laurentiu Dinca, membru USR Dolj.

Totodata, domeniul ar fi fost cumparat pe adresa PSD, Kiseleff nr.10, si pe numele Partidului Social Democrat - direct pe persoana juridica.

Amintim ca, in 18 noiembrie, pe Internet a aparut un site cu adresa www.statulparalel.ro care raspunde la intrebarea "ce este statul paralel".

Printre raspunsurile oferite se numara: "statul paralel este compus din toti politicienii si toti demnitarii care te fura. Si care apoi iti rad in fata", "statul paralel sunt cei care isi bat joc de tine. De viata ta, de munca ta, de banii tai", "statul paralel este statul hotilor care iti fura viitorul" sau "statul paralel este statul politicienilor care iti promit ca iti va fi mai bine. Dar de fapt intotdeauna le este doar lor bine".

Site-ul a aparut a doua zi dupa ce liderii PSD, reuniti in sedinta Comitetului Executiv National (CExN) la Baile Herculane, au adoptat in unanimitate o rezolutie in care denunta existenta unui asa numit "Stat Paralel si Ilegitim" care, in opinia lor, incearca sa preia controlul asupra puterii politice si care reprezinta un pericol de natura sa ingrijoreze opinia publica.

Ei il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca, prin lipsa sa de reactie, este complice la numeroasele incalcari ale Constitutiei de catre exponentii asa-zisului "Stat Paralel si Ilegitim" si ca seful statului isi incalca una dintre principalele atributii constitutionale, si anume vegherea la respectarea legii fundamentale si la buna functionare a autoritatilor statului.

I.O.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#statul paralel site PSD, #PSD stat paralel , #DNA