Fosta sotie a lui Dragnea a fost audiata la DNA, dupa investigatia Rise Project

Marti, 11 Iulie 2017, ora 14:57
7452 citiri
Fosta sotie a lui Dragnea a fost audiata la DNA, dupa investigatia Rise Project
Foto: Hepta.ro

Bombonica Prodana, fosa sotie a presedintelui PSD Liviu Dragnea, a fost audiata la DNA, in dosarul privind dezvaluirile facute de Rise Project.

Antena 3 relateaza ca audierea fostei sotii a lui Dragnea a avut loc in urma cu exact o saptamana, mari, si ca a fost in calitate de martor.

Sursa citata informeaza ca si Liviu Dragnea va fi chemat la audieri.

Aminim ca, joi seara, Rise Project a publicat un raport atribuit serviciului secret din Ministerul de Interne (DGPI) din care reiese ca Liviu Dragnea ar fi construit in judetul Teleorman o "retea infractionala compusa din persoane cu putere de decizie in judet" prin care se fraudau fonduri europene si guvernamentale.

De asemenea, este primul document in care Liviu Dragnea figureaza ca "detinatorul majoritar al actiunilor la purtator de la SC Tel Drum SA", despre afacerile careia s-a tot scris in presa in ultimii zece ani. Liviu Dragnea a negat mereu ca ar fi avut vreo legatura cu Tel Drum.

In acest caz, a fost identificat si un anumit mod de operare, care ar fi generat evaziune fiscala. Din retea ar fi facut parte functionari, jurnalisti, rude si alti apropiati ai lui Liviu Dragnea, printre care si fosta sa sotie Bombonica.

DGPI a respins insa afirmatia potrivit careia documentul publicat de Rise Project i-ar apartine.

A doua zi, procurorul general, Augustin Lazar, a spus ca, daca raportul este real, faptele sunt de competenta DNA.

Tot vineri, DNA a anuntat ca unele dezvaluiri ale Rise Project fac obiectul unui dosar penal. Pe 19 februarie, procurorii anticoruptie s-au sesizat din oficiu, fiind inceputa urmarirea penala in rem pentru coruptie si fapte asimilate coruptiei.

In plus, au fost cerute informatii si de la autoritatile din Brazilia.

Duminica, Dragnea a spus ca nu are nicio afacere in Brazilia si ca "totul pleaca de la personajul malefic Soros".

Apoi, luni, a mentionat ca nu are actiuni la Teldrum si ca nu este "in spatele" acestei companii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Bombonica Dragnea audiata DNA, #Bombonica martor DNA dosar Brazilia, #Bombonica Prodana dosar Brazilia , #DNA