Mihai Sora: Liviu Dragnea e anagrama pentru "vii greu la DNA". Dar si cand va veni...

Marti, 11 Iulie 2017, ora 08:55
8303 citiri
Mihai Sora: Liviu Dragnea e anagrama pentru "vii greu la DNA". Dar si cand va veni...
Foto: Facebook/Mihai Sora

Dupa ultimele dezvaluiri ale jurnalistilor de la Rise Project privind afacerile lui Liviu Dragnea si dupa ce acesta a spus ca "totul pleaca de Soros", filosoful Mihai Sora il ironizeaza pe liderul PSD.

"Undeva in Bucuresti, sub arsita verii, departe de cocotierii Braziliei, intr-un barlog cu trei trandafiri, o mustata tremura si se agita. De frica.

PS: Bravo, Rise Project", a scris Mihai Sora pe Facebook

Apoi, filosoful a revenit cu o noua postare in care afirma ca nu este de mirare ca numele lui Soros "apare mereu pe sub mustata vorbitoare" si ca Liviu Dragnea este anagrama pentru "vii greu la DNA".

"Dragi prieteni, daca e luni, studiem jocuri de cuvinte. Tocmai am aflat ca domnul Soros e un palindrom. Atat de simplu, incat nu-i de mirare ca mereu apare pe sub mustata vorbitoare. Va semnalez ca "liviu dragnea" este anagrama pentru "vii greu la dna". Dar si cand va veni..." a mai scris Mihai Sora.

Jurnalistii de la Rise Project au publicat mai multe materiale in care sustineau ca Liviu Dragnea are afaceri in Brazilia si ca viziteaza des aceasta tara, alaturi de diversi oameni de afaceri si lideri PSD.

Rise Project afirma ca Dragnea a fost de 16 ori in Brazilia, inclusiv cu secretara sa, si acuza ca exista suspiciuni de spalare de bani.

Totodata, joi seara, Rise Project a publicat si un raport al serviciului secret din Ministerul de Interne din care reiese ca Liviu Dragnea ar fi construit in judetul Teleorman o "retea infractionala compusa din persoane cu putere de decizie in judet" prin care se fraudau fonduri europene si guvernamentale.

Amintim ca joi, inainte de publicarea articolului, inspectorii ANAF au mers in redactia RISE Project. Dupa ce au existat speculatii cu privire la implicarea lui Liviu Dragnea in acest control, seful PSD a transmis ca nu are nicio legatura si ca cineva incearca sa il compromita.

In ziua urmatoare, vineri, Directia Nationala Anticoruptie a transmis ca unele dintre aspectele continute in investigatia jurnalistica publicata, joi, de Rise Project, fac obiectul unui dosar penal aflat pe rolul DNA.

Duminica seara, Liviu Dragnea a declarat ca nu are nicio afacere in Brazilia si nicio legatura cu ancheta DNA, afirmand ca "totul pleaca de Soros".

"Sa o iau inginereste. Nu am nicio afacere in Brazilia, nu am nicio afacere in nicio alta tara. Nu am dus bani in Brazilia, nu am transferat bani in nicio alta tara. Declaratia mea de avere este foarte clara", a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea, la Romania Tv, solicitat sa lamureasca acuzatiile care iti sunt aduse.

"In ultimele luni am avut pozitii destul de dure si le am in continuare vizavi de acest personaj malefic care este George Soros si ii transmit si acum: Nu o sa cedez! Totul pleaca de la Soros, de la raul pe care vrea sa-l faca in aceasta tara si nu numai in aceasta tara. E simplu. (...) E o certitudine ca e o chestiune foarte organizata", a spus Liviu Dragnea.

Luni, liderul PSD a acuzat iar "campania" impotriva sa si a PSD, facand din nou referire la miliardarul George Soros.

"Am inteles ca o serie de banci nu mai accepta o relatie cu firmele daca nu vad care sunt actionarii", a spus Dragnea, cu referire la companiile straine din tara noastra.

Apoi, intrebat de reporteri ce are George Soros cu el, a precizat: "Nu stiu, e o intrebare la care as vrea sa am un raspuns. Sunt prea multe lucruri care se leaga. Nu prea mai cred in coincidente. S-ar putea sa ma iubeasca si eu sa fiu confuz".

I.O.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Mihai Sora Liviu Dragnea, #Liviu Dragnea afaceri Brazilia , #DNA