Ce spune Dragnea despre razvratirea din PSD: Nu a fost o coincidenta

Duminica, 23 Septembrie 2018, ora 22:02
8956 citiri
Ce spune Dragnea despre razvratirea din PSD: Nu a fost o coincidenta
Foto: Arhiva Hepta.ro

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a facut primele declaratii dupa Comitetul Executiv al partidului, de vineri, cand s-a reconfirmat sustinerea majoritatii social-democratilor pentru liderul lor.

"A fost o oarecare succesiune de evenimente si actiuni. Nu zic ca a fost vreo legatura. A iesit Iohannis si a spus 'Scapati de Dragnea'. #Rezistul: 'Scapati de Dragnea'. Toata Opozitia: ca nu sunt abuzuri, nu exista protocoale.

Nu trebuia facuta o scrisoare ca sa spunem ca sustinem Legea lobby-ului. Esenta a fost ca nu trebuie sa ne mai certam cu Iohannis si sa nu mai vorbim despre abuzurile din Romania. Eu cred ca se vorbeste foarte putin, pentru ca mi se par lucruri de o gravitate inimaginabila.

Ca a fost o coordonare, o coincidenta... Foarte multi colegi ai mei au spus ca nu a fost o coincidenta. Foarte multi colegi nu au inteles partidul. A fost o miscare foarte mare la baza partidului de sustinere a mea. Ducem aceasta lupta care are ca obiectiv final restaurarea democratiei in Romania, readucerea in matca a sistemului de Justitie. E mai putin importanta definitia - ce a fost aceasta miscare", a spus Dragnea, duminica seara, la Antena 3.

Citeste mai multe despre cum s-a desfasurat Comitetul Executiv al PSD, de vineri

"Am inteles ca dna Andronescu are motive serioase de suparare, sper ca a inteles ca nu pe mine. Nici dna Andronescu nu e iubita de toata lumea. S-a spus ca trebuie sa plece Liviu Dragnea, ca ne luptam cu statul paralel", a continua liderul social-democrat.

Acesta a explicat ca scorul din sondaje al partidului nu reprezinta motiv de ingrijorare: "Eu stiu ca suntem la 33-35 la suta si ca eu sunt sub scorul partidului. Asa eram si in februarie 2016 si apoi am castigat cu un scor istoric".

Sa nu mai voteze colegii Codurile Penale? Sa vedem...

In continuare, Liviu Dragnea sustine ca multi colegi l-au certat ca nu a fost "mana de fier" in partid, si a dat o definitie a conceptului de partid, dupa care a explicat ca nu a fost radical impotriva colegilor sai.

Nu in ultimul rand, liderul PSD a mentionat ca nu crede ca se va ajunge pana intr-acolo incat disidentii din partid sa numere 50 de parlamentari, care ar influenta decisiv voturi din Parlament.

"Nici mie nu-mi place de toata lumea din partid. (...) Ce sa nu mai voteze? Legea pensiilor? La Codurile Penale, pe care le-am votat impreuna? Sa vedem...", a mai spus Dragnea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Liviu Dragnea CEx PSD, #Dragnea disidenti partid , #PSD
Comentarii
Poza Cucucorapshan
Cucucorapshan
rank 4
Poza jelu
jelu
rank 4
Dragnea a FURAT din banii copiilor cu dizabilitati din Teleorman,