Dragnea, despre acuzatiile lui Firea privind spionajul: Sa faca plangeri sau sa aduca dovezi

Luni, 03 Septembrie 2018, ora 18:35
6338 citiri
Dragnea, despre acuzatiile lui Firea privind spionajul: Sa faca plangeri sau sa aduca dovezi
Foto: Arhiva Ziare.com

Liderul Partidului Social Demcorat, Liviu Dragnea, a declarat, luni dupa-amiaza, referitor la acuzatiile primarului general Gabriela Firea privind spionajul, ca "sunt afirmatii foarte grave" si aceasta trebuie "sa aduca dovezi sau sa faca plangeri".

Amintim ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca ministrul de Interne Carmen Dan a venit pregatita in sedinta CEx PSD cu hartii care reprezentau discutii private pe WhatsApp.

Citeste si Firea: Carmen Dan mi-a spus de un an ca WhatsApp e usor de interceptat. Doamna ministru, ne spionati?

"Sunt afirmatii foarte grave cele facute de Gabriela Firea. Sa faca plangeri sau sa aduca dovezi. Eu nu am ce sa comentez", a declarat Liviu Dragnea la Parlament.

Intrebat despre afirmatiile lui Firea privind colajul trucat cu huiduielile de pe Arena Nationala, "transmis intentionat cu aprobarea domnului Dragnea", liderul social-democratilor a spus ca este o aberatie, dar il doare acest lucru.

Citeste si Manipulare grosolana marca PSD: Colaj care sustine ca romanii de pe Arena Nationala au huiduit-o pe Simona Halep (Foto&Video)

"Este o aberatie. Chiar ma doare. Este o aberatie", a fost replica liderului PSD.

El a mai precizat ca nu este intr-o disputa cu Firea, desi aceasta "deocamdata se situeaza in zona celor care ataca PSD".

Iata mai multe declaratii ale primarului general al Capitalei:

Discutia cu Corina Cretu

Liviu Dragnea a mai afirmat ca a avut sambata, dupa sedinta Comitetului Executiv, o discutie telefonica cu Corina Cretu, comisar european, iar aceasta a spus ca regreta discutia cu Gabriela Firea.

"Am discutat sambata seara despre ce s-a spus la Comitetul Executiv si eram cu Dan Nica sambata. M-a sunat dumneaei (Corina Cretu - n.red.) a spus ca ii pare rau ca a avut aceasta discutie cu Gabriela Firea si ca a sunat-o si i-a reprosat ca nu trebuia sa ii introduca numele in Comitetul Executiv", a declarat Liviu Dragnea, presedintele PSD.

Discutia cu comisarul european a avut loc in contextul in care Gabriela Firea a declarat sambata, dupa sedinta Comitetului Executiv de la Neptun, in care a cerut demisia lui Carmen Dan de la Ministerul de Interne, ca a luat decizia pe fondul unei discutii cu comisarul european Corina Cretu.

"Eu am luat cuvantul si le-am transmis colegilor mei faptul ca am vorbit ieri cu Corina Cretu, comisar european, care mi-a relatat o discutie cu domnul Juncker si colegii sai, faptul ca acestia si-au exprimat ingrijorarea fata de situatia politica din Romania si situatia din 10 august, faptul ca nu e apreciat de alte state europene, apreciind ca interventia jandarmilor a fost corecta pana la un punct in care avea loc apararea cladirii Guvernului.

Nu au fost de acord ca manifestantii care nu au fost violenti au suportat gaze lacrimogene si erau de ajuns alte masuri mai blande. Practic extragerea celor care aruncau in jandarmi", a spus Gabriela Firea.

Aceasta spune ca a avut aprobarea Corinei Cretu sa discute in sedinta Comitetului Executiv al PSD.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Dragnea Firea acuzatii, #reactie Dragnea Firea delcaratii , #Gabriela Firea