Liviu Dragnea, tot mai aproape de Interne (Video)

Luni, 19 Ianuarie 2009, ora 10:29
2887 citiri
Liviu Dragnea, tot mai aproape de Interne (Video)

Daca duminica sansele lui Dan Nica de a deveni ministru de Interne pareau a fi bune, luni, situatia s-a mai schimbat.

Inainte de intalnirea PSD-PD-L de la Senat care are ca subiect oficial bugetul, liderii PSD au lasat sa se inteleaga ca luni va fi luata decizia si in privinta candidatului unic pentru succesiunea lui Gabriel Oprea.

Numele lui Dan Nica a fost inlocuit insa cu cel al lui Liviu Dragnea, sustinut de Marian Vanghelie. Primarul sectorului 5 a declarat pe scarile Senatului: "Stiti propunerea mea. Cred ca asta va fi si propunerea presedintelui partidului".

Mai mult, potrivit Antena 3, Liviu Dragnea s-a impiedicat cu piciorul drept inainte sa intre in cladire, dupa care a zambit catre jurnalisti, dand de inteles ca a acceptat deja functia de ministru de Interne.

Social-democratii vor face cunoscut numele noului ministru al Administratiei si Internelor, dupa ce acesta va fi validat in reuniunea Comitetului Executiv National al formatiunii.

Presedintele PSD, Mircea Geoana, care a anuntat joi convocarea acestei reuniuni, a precizat ca doreste sa tina secret numele viitorului ministru pana la validarea acestuia in mod oficial, considerand ca a-l anunta inainte de CExN 'nu este nici corect, nici colegial'.

Social-democratii sunt nevoiti sa desemneze un nou ministru de Interne dupa ce, la inceputul saptamanii trecute, Gabriel Oprea - care ocupa aceasta functie - a ramas fara sprijin politic din partea conducerii partidului pentru ca nu s-a consultat cu liderii PSD atunci cand i-a numit pe secretarii de stat din MAI, mai ales pe chestorul Virgil Ardelean intr-un post cheie din acest minister.

Oprea nu a mai asteptat decizia Comitetului Executiv, care ar fi trebuit sa oficializeze plecarea sa din MAI, ci si-a dat demisia la o zi dupa sedinta si, ulterior, din functia de presedinte al PSD Ilfov si in final din PSD.

In prezent, conducerea MAI este exercitata cu titlu interimar de vicepremierul Dan Nica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Noua afacere deschisă de Liviu Dragnea după ce s-a lăsat de gătit
Noua afacere deschisă de Liviu Dragnea după ce s-a lăsat de gătit
Liviu Dragnea și-a găsit o nouă ocupație. Pentru că proiectul din politică, APP, i-a murit din fașă pe fondul conflictului cu Codrin Ștefănescu, fostul șef PSD a hotărât să se apuce...
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
#Liviu Dragnea, #Ministerul de Interne, #Marian Vanghelie , #ministru de Interne
Comentarii
V
vedeti ce ati votat
rank 1
e normal? guvernul trebuie sa prezinte bugetul iar astia nu au numit pe al de la interne
R
ROMANIA DEZARTICULATA , RUINATA MORAL SI LEGATA LA OCHI IN LOCUL JUSTITIEI
rank 1
CAND VANGHELIE ANUNTA DINAINTE CA DRAGNEA VA FI MINISTRUL , NU SUNTEM OARE IN TIMPUL LUI CEAUSESCU ?