Ce patesti daca circuli ca Dragnea fara ITP valabil

Autor: PLAYTECH
Duminica, 06 Mai 2018, ora 09:13
8364 citiri
Ce patesti daca circuli ca Dragnea fara ITP valabil

Legi noi pentru soferii de la noi din 20 mai. Conducatorii auto din Romania care au masini cu inspectia tehnica periodica expirata sau anulata risca sa li se radieze masina din circulatie si sa ramana astfel fara placutele de inmatriculare si fara talon.

Incepand cu 20 mai, soferii care vor circula cu o masina care nu are ITP valabil li se va radia automobilul din circulatie. Acelasi lucru se va intampla daca un sofer va circula cu un automobil vandut, dar care nu a fost trecut pe numele noului proprietar in termen de 90 de zile.

"Daca eu vand astazi un autovehicul unei alte persoane, acea persoana este obligata ca in termen de 90 de zile sa solicite si sa efectueze transcrierea vehiculului pe numele sau. In situatia in care nu va face acest lucru, va interveni suspendarea inmatricularii si aceasta va fi sanctionata contraventional, plus vor fi retinute documentele de inmatriculare ale vehiculului", a explicat pentru Radio Romania Actualitati Florin Catana, seful Directiei Permise si Inmatriculari.

Afla mai multe despre cum se schimba legea din mai 2018

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#Inspectie Tehnica Periodica amenda, #lege ITP valabil , #presedinte PSD