Dragnea a vorbit despre iubita blonda, Angry Birds, firea sa amuzanta si momentul in care va renunta la mustata

Duminica, 13 August 2017, ora 15:54
11155 citiri
Dragnea a vorbit despre iubita blonda, Angry Birds, firea sa amuzanta si momentul in care va renunta la mustata
Foto: Facebook/Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a oferit un altfel de interviu fata de cele cu care ne-am obisnuit cu totii. Social democratul a lasat deoparte politica si a vorbit despre chestiuni personale, precum tanara sa iubita, jocul preferat si cum este el in timpul liber sau momentul in care o sa renunte la mustata.

Intrebat fiind de reporterul Antena 3 daca prefera o femeie blonda sau una bruneta, Dragnea a spus ca "Sa fie frumoasa, desteapta si devreme acasa. Iubesc o fata care e blonda". Este pentru prima data cand liderul PSD vorbeste despre iubita sa, desi presa a scris de foarte multe ori ca acesta ar avea o relatie cu o tanara de 25 de ani pe nume Irina Tanase.

Dragnea a mai vorbit si despre modul in care isi petrece serile, si anume citind sau uitandu-se la filme, dar din cand in cand, spune el, se joaca si Angry Birds Friends. "E un joc de foarte multa rabdare, nu e de strategie, ci de geometrie. Eu am fost foarte bun la geometrie. De cateva ori am fost pe primul loc. Daca as avea mai mult timp, as fi mai des", a spus el.

Un alt subiect despre care a discutat Dragnea a fost mustata sa, deja considerat un brand personal.

"Mi-am dat-o o sigura data jos ca m-a fortat in armata sergentul. Nu o sa o dau jos. E o promisiune pe care i-am facut-o tatalui meu, dar daca PSD va castiga alegerile prezidentiale o voi da jos", a mentionat presedintele Camerei Deputatilor.

Interviul a continuat cu cateva intrebari cu variante de alegere. Iata ce a raspuns liderul PSD:

"Reporter: Brazilia sau Grecia?

Dragnea: Cred ca Delta Dunarii. Eu colind de mic. Cunosc Bucegii ca pe buzunarul meu.

Reporter: Sorin Grindeanu sau Victor Ponta?

Dragnea: Am ales deja. Mihai Tudose.

Reporer: Klaus Iohannis sau Traian Basescu?

Dragnea: Nu pot sa aleg.

Reporer: Rusii sau americanii?

Dragnea: Romanii".

Liderul PSD a fost intrebat care este cel mai mare viciu al sau. "Fumatul", a spus el, precizand ca ar vrea sa se lase.

Despre cum este el in afara politicii, Dragnea a mentionat ca atunci cand nu este in actiuni oficiale "glumesc foarte mult si spun foarte multe bancuri".

"Cum va vedeti in 2019: presedinte PSD, prim-ministru sau presedinte al Romaniei?", a fost intrebat presedintele PSD, el raspunzand imediat: "Ma vad Liviu Dragnea".

Despre trupa muzicala din facultate, Dragnea a spus ca a creat-o din dragoste.

"Formatia am facut-o din dragoste sau din enervare. Cunoscusem o fata in facultate, ieseam impreuna si ea tot imi spunea de un tip care canta la chitara. M-am enervat atat de tare incat am facut o formatie", a spus el.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Dragnea iubita blonda, #Dragnea ras mustata, #Dragnea timp liber , #presedinte PSD