Dragnea: Ciolos m-a sunat inainte sa anunte remanierea. Am fost dezamagit (Video)

Miercuri, 06 Iulie 2016, ora 14:04
4328 citiri
Dragnea: Ciolos m-a sunat inainte sa anunte remanierea. Am fost dezamagit (Video)
Foto: Realitatea TV

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, a fost sunat de premierul Dacian Ciolos pentru a-l anunta ca urmeaza sa remanieze patru ministri. Liderul social-democrat a precizat ca seful Guvernului l-a sunat inainte cu 15 minute de a anunta presa.

Acesta a precizat gestul lui Ciolos, dar s-a plans ca pe lista nu s-au aflat si Achim Irimescu si Raluca Pruna.

"Eu am pus o singura intrebare: De ce nu sunt si cei doi pe lista? Si mi s-a spus ca inca se mai gandeste. Nu eu trebuie sa aprob aceasta remaniere. Faptul ca m-a sunat este un gest civilizat, dar nu m-a multumit. (...)

Eram la partid si m-a sunat. Am constatat ca la un sfert de ora a anuntat presa. (...) Am spus ca sunt dezamagit ca nu a extins remanierea la inca doi ministri pe care nu le-am cerut doar eu. Nu am nimic personal cu Irimeschu sau Pruna", a declarat Dragnea miecuri.

Acesta a precizat ca in privinta remanierilor, nu intelege de ce a fost schimbat Adrian Curaj de la Ministerul Educatiei, pentru ca nu a sesizat o mare problema la acest domeniu.

Dragnea a mentionat ca marti seara cineva i-a sugerat ca inlocuirea lui Curaj cu Mircea Dumitru (rector al Universitatii din Bucuresti) ar avea legatura cu plagiatul lui Victor Ponta, avand in vedere ca decizia finala privind retragerea titlului de doctor apartine Ministerului Educatiei si ca viitorul ministru a sustinut de multe ori ca fostul premier a plagiat.

"Mi-a zis cineva aseara - poate sa fie doar un zvon sau o parerere gresita - ca motivul pentru care a fost schimbat Curaj ar fi iar vechea poveste cu plagiatul lui Victor Ponta. Daca e asa, ar fi foarte rau ca inseamna ca Ponta a avut dreptate si ca principalul subiect de preocupare al Romaniei este acel plagiat", a punctat Dragnea.

In ceea ce ii priveste pe noii ministri, seful PSD a spus ca nu are mari sperante in privinta activitatii acestora.

"Am vazut foarte multe vorbe, am ascultat foarte multe vorbe, mai putine fapte. Nu am sperante in ceea ce ii priveste", a adaugat el.

Premierul Dacian Ciolos a decis, marti, sa schimbe patru ministri. Este vorba despre ministrul Educatiei - Adrian Curaj, ministrul Transporturilor - Dan Costescu, ministrul Comunicatiilor - Marius Bostan si ministrul delegat pentru Romanii de Pretutindeni - Dan Stoenescu. In locul acestora vor fi Mircea Dumitru (Educatie), seful Cancelariei premierului - Dragos Tudorache (interimar la Comunicatii), Sorin Buse (Transporturi) si Maria Ligor (Romanii de Pretutindeni).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dragnea Ciolos remaniere ministri, #Ciolos remaniere ministri, #Ciolos remaniere patru ministri , #presedinte PSD