Dragnea, despre demisia lui Oprea: Nu am stiut. Voi avea o discutie cu Ontanu

Joi, 03 Martie 2016, ora 20:06
2968 citiri
Dragnea, despre demisia lui Oprea: Nu am stiut. Voi avea o discutie cu Ontanu
Foto: Ziare.com

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat, joi, demisia lui Gabriel Oprea din fruntea UNPR, afirmand ca, personal, regreta situatia acestuia si va discuta cu noul lider interimar, Neculai Ontanu, despre viitoarea colaborare cu aceasta formatiune, dar nu vede de ce aceasta s-ar schimba.

"In plan personal, regret situatia prin care trece fostul meu coleg de Guvern, Gabriel Oprea. Sper sa treaca cu bine peste aceasta perioada", a afirmat Dragnea.

Intrebat daca demisia acestuia schimba in vreun fel relatiile dintre PSD si UNPR, Dragnea a spus ca relatiile dintre cele doua partide "nu intra intr-o noua etapa", ele fiind foarte vechi.

"O sa-l caut pe dl. Ontanu. (...) O sa avem o discutie. Este firesc sa avem o relatie buna intre cele doua partide si cu presedintele interimar sper sa avem o discutie sa vedem cum putem gestiona colaborarea in viitor, atat la nivel parlamentar, cat si pe plan local", a continuat Dragnea.

Acesta a precizat ca nu stia de gestul lui Gabriel Oprea si a aflat despre el din presa.

Gabriel Oprea a demisionat de la sefia UNPR: Le cere colegilor sa nu renunte la "interesul national"

Pe de alta parte, intrebat daca demisia lui Oprea schimba in vreun fel negocierile cu ALDE, care nu ar fi fost de acord sa colaboreze cu UNPR, Dragnea a spus ca si acesta va fi un subiect de discutie.

"E posibil sa discutam si in trei. Nu stiu in ce fel va schimba situatia, asta o sa vedem in zilele urmatoare", a spus Dragnea.

In privinta posibilitatii ca un numar de parlamentari UNPR sa revina in PSD, Dragnea a spus ca a auzit si el astfel de informatii, insa, "deocamdata, nu e nimic clar, cert sau oficial".

Dragnea a comentat si posibilitatea ca demisia lui Oprea sa se reflecte si in scorul partidului la alegerile locale si parlamentare, afirmand ca totul depinde "de modul in care va reactiona partidul in ansamblu" si de modul "in care se vor intelege in interior".

"Conteaza foarte mult de reactia fiecarui membru de partid, national si local. Probabil se vor intalni intr-o perioada urmatoare intr-un for statutar", a comentat Dragnea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dragnea demisie Oprea, #Gabriel Oprea demisie UNPR, #Oprea demisionat presedinte UNPR , #presedinte PSD