Dragnea, despre masoni, securisti si cei care au plecat la Pro Romania: O sa ne ocupam de ei

Sambata, 02 Martie 2019, ora 14:16
17749 citiri
Dragnea, despre masoni, securisti si cei care au plecat la Pro Romania: O sa ne ocupam de ei
Foto: Arhiva Ziare.com

Liviu Dragnea a declarat, sambata la Resita, ca Ion Mocioalca, fost lider PSD Caras-Severin care a demisionat pentru a se duce la Pro Romania, nu se simte confortabil acolo, precizand ca se va ocupa de cei care au plecat din PSD si "o sa vorbim despre cati masoni, securisti sunt in acel partid".

"L-am intrebat pe presedintele Consiliului Judetean daca a mai vorbit cu Nelu Mocioalca, spune-mi daca se simte confortabil. Spune ca el nu crede ca se simte confortabil acolo unde a plecat. E treaba lui.

Au incercat orice cu noi, sa ma inchida, sa ma ameninte, mi-au presat copiii si ii ameninta in continuare; nu a tinut. Si-au dat seama ca nu merge numai din interior si au descoperit niste acoperiti, care au inceput sa devina dintr-o data suparati", a declarat Liviu Dragnea, la evenimentul alegerilor sefiei PSD Caras-Severin, sambata la Resita.

Acesta le-a transmis social-democratilor ca se va ocupa de cei care au plecat din partid si s-au inscris in formatiunea lui Victor Ponta si care acum fac postari critice la adresa PSD.

"Sa revenim la baietii din partid care au devenit dintr-o data suparati. Eu le transmit ceva, pana acum au zburdat, au postat, noi nu ne-am ocupat de ei. Incepand de astazi (sambata - n.red.) o sa ne ocupam de ei. O sa vorbim despre cati masoni sunt in acel partid, cati securisti, ce afaceri se invart, si despre vedetele care se urca pe niste liste si despre fosti prim-ministri care acum sunt PLUS, minus. Romanii vor sa stie adevarul", a conchis Dragnea.

Reactia presedintelui social-democrat vine in contextul in care Ion Mocioalca a anuntat, pe 3 decembrie 2018, ca demisioneaza din PSD si se inscrie in Pro Romania. Mocioalca conducea filiala PSD Caras-Severin care ulterior a fost preluata interimat de deputatul PSD de Caras-Severin Luminita Jivan. Aceasta a fost si singurul candidat la alegerile de sambata pentru sefia organizatiei.

La evenimentul in care a fost ales presedintele PSD Caras-Severin au mai participat Natalia Intotero, ministru pentru Romanii de pretutindeni, secretarul general al PSD Codrin Stefanescu si trezorierul Mircea Draghici.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Livu Dragnea PSD Pro Romania, #Dragnea securisti Pro Romania , #presedinte PSD