Dragnea, despre Ponta si fundatia sa: L-am incurajat si il incurajez sa mearga mai departe

Vineri, 15 Ianuarie 2016, ora 19:58
3282 citiri
Dragnea, despre Ponta si fundatia sa: L-am incurajat si il incurajez sa mearga mai departe
Foto: Facebook/Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Piatra Neamt, ca sustine initiativa lui Victor Ponta de a-si crea o fundatie si a precizat ca nu s-a pus niciodata problema ca acest lucru sa fie discutat in forurile de conducere ale partidului.

"M-am uitat cu atentie in toata aceasta saptamana si am comunicat foarte mult, aproape in fiecare zi, in aceasta saptamana, cu Victor Ponta. Nu putem spune ca ne-am amuzat, pentru ca nu e in regula. S-a plecat de la o stire falsa, neasumata, pentru ca nu avem nici un fel de problema cu fundatia pentru care si-o infiinteaza si sper sa fie aprobata de instanta. Eu l-am incurajat si il incurajez sa mearga mai departe cu aceasta fundatie. Nu poate face ceva rau ci ceva bine pentru ca are foarte multa experienta acumulata si multe cunostinte in tarile din jurul Romaniei", a declarat Liviu Dragnea.

Victor Ponta isi face fundatie - cand va fi lansata

Liderul PSD a adaugat ca nu a primit invitatia de a se inscrie in fundatie, dar a aratat ca a glumit cu Victor Ponta pe aceasta tema si i-a spus ca vine daca exista o functie de presedinte executiv.

Ponta devine presedinte de asociatie: A depus actele la judecatorie

"Am avut si am in continuare relatii de prietenie cu Victor ca inainte. Am discutat daca poate veni la Comitetul Executiv de sambata, de la Piatra Neamt, dar a spus ca nu poate veni. Ne vom vedea saptamana viitoare si ne vom intalni din ce in ce mai mult acum, dupa sarbatori. Nu exista la nivelul conducerii partidului si cu atat mai putin in ceea ce ma priveste personal o reactie negativa pentru aceasta fundatie.

Il incurajez sa mearga cu ea mai departe. Sunt social-democrati care s-au inscris in aceasta fundatie. Este un lucru bun pe care il face Victor si este foarte bine ca isi foloseste experienta. Am glumit cu el, daca ar avea o functie de presedinte executiv m-as duce. Nu am primit nicio invitatie dar voi fi prezent la lansare, daca voi fi invitat, dupa ce instanta va aproba infiintarea ei", a mai spus Liviu Dragnea.

Sambata are loc la Piatra Neamt primul Comitet Executiv al PSD din acest an, principalul subiect fiind strategia campaniei electorale pentru alegerile locale.

Antonescu: Ponta sa oficializeze despartirea de PSD

Judecatoria sectorului 5 a amanat joi, pentru data de 21 ianuarie, judecarea cererii de acordare a personalitatii juridice Asociatiei "Black Sea Regional Cooperation Projects 2020", condusa de fostul premier Victor Ponta.

Magistratii au amanat procesul dupa ce reprezentantul fundatiei nu ar fi depus toate actele necesare.

Actele de infiintare a acestei fundatii au fost depuse in instanta pe data de 15 decembrie 2015, insa procesul a fost amanat joi pentru saptamana viitoare pe motiv ca reprezentantul fundatiei nu a depus toate documentele necesare.

Surse politice au declarat, saptamana trecuta, pentru Agerpres, ca aceasta fundatie va fi condusa de Victor Ponta si nu se va implica in politica.

Sursele citate precizau ca noua structura ii va avea ca vicepresedinti pe Nicolae Banicioiu si pe Daniel Constantin. In afara de presedinte si de cei doi vicepresedinti, fundatia va fi condusa de un board din care vor face parte alti cativa fosti ministri din Guvernul Ponta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
Piedone și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Îndeamnă votanții să poarte tricourile "Și eu sunt interlop" VIDEO
Piedone și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Îndeamnă votanții să poarte tricourile "Și eu sunt interlop" VIDEO
Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, şi-a depus vineri, 19 aprilie, candidatura pentru Primăria Capitalei, el venind cu un tricou pe care era scris „Je suis Pepa Pig!” şi „Şi...
#Liviu Dragnea fundatie Victor Ponta, #Victor Ponta fundatie , #presedinte PSD