Dragnea exclude refacerea USL: A murit, trebuie lasat in istorie

Luni, 09 Mai 2016, ora 17:06
1911 citiri
Dragnea exclude refacerea USL: A murit, trebuie lasat in istorie
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca nu crede in ideea refacerii USL, pentru ca este un proiect care a murit si trebuie lasat in istorie, el precizand ca nu exclude o colaborare la alegerile parlamentare cu ALDE, ba chiar isi doreste acest lucru.

"USL s-a desfiintat. Exista foarte multa nostalgie pentru USL, dar deocamdata suntem in campanie electorala, PSD se misca bine, este foarte bine receptat de populatie, ALDE - am inteles - la fel, ca face o figura foarte buna. USL a fost. A fost un proiect bun, de mare succes, care a murit", a spus Dragnea, citat de News.ro.

Ponta si Tariceanu vor un USL 2.0, Gorghiu spune ca-i o gogoasa expirata pentru a frana lupta anticoruptie

Intrebat daca acest proiect se poate reface dupa alegerile parlamentare din toamna, Liviu Dragnea a spus: "Nu cred in ciorba reincalzita. Putem discuta despre tot felul de proiecte politice, deci nu este exclus sa existe o varianta de colaborare la parlamentare cu ALDE, ba chiar ne dorim, dar nu USL. USL este un proiect care trebuie lasat in istorie, acolo unde a ajuns".

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, sambata, la Galati, ca asteptarea sa este sa se refaca alianta dintre PSD si liberali, adica USL, punctand ca liberalii sunt cei din ALDE, alianta care, odata formata, sa revina la putere.

Tariceanu vrea un USL 2.0: Acum liberalii suntem noi

Fostul prim-ministru Victor Ponta a afirmat, pe Facebook, sambata, ca refacerea USL, propusa de catre copresedintele ALDE, este o idee "corecta si binevenita".

Tariceanu vrea un USL 2.0, Ponta reactioneaza: O initiativa mai mult decat corecta si binevenita

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Dragnea refacere USL, #Dragnea USL murit , #presedinte PSD