Dragnea ii raspunde lui Iohannis: Nu accept invitatia la parada, nu cred in ea

Joi, 23 Noiembrie 2017, ora 16:26
4496 citiri
Dragnea ii raspunde lui Iohannis: Nu accept invitatia la parada, nu cred in ea
Foto: Arhiva Digi 24 TV

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca nu va accepta invitatia presedintelui Klaus Iohannis de a asista la parada militara prilejuita de Ziua Nationala, Dragnea precizand ca nu crede in invitatia sefului statului.

Intrebat daca va accepta invitatia lansata de presedinte de a participa la ceremoniile de 1 Decembrie, Dragnea a spus: "Nu accept invitatia domnului Iohannis pentru ca nu cred in ea".

Liderul PSD a precizat ca va discuta la partid care sa fie locul in care sa asiste la ceremoniile de 1 Decembrie. "O sa merg la parada. Undeva, in tara... O sa discutam la partid si o sa vedem care e cel mai bun lucru", a precizat Liviu Dragnea.

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a declarat, luni, ca din informatiile pe care le are, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu vor fi invitati la parada de Ziua Nationala, spre deosebire de anul trecut, cand presedintia nu a transmis invitatii catre acestia pe motiv ca au probleme penale.

"Nu as vrea sa comentez ce a fost anul trecut. In opinia mea, nu a fost un lucru in regula. Anul acesta, pe parteneriatul pe care il avem cu Administratia Prezidentiala, noi am comunicat o lista cu invitati. Invitatiile le adreseaza, oficial, Administratia Prezidentiala. Eu sper ca vom avea o parada de Ziua Nationala asa cum trebuie sa fie un eveniment cu totul si cu totul deosebit.

Din cate am inteles eu, vor fi invitatii pentru Camera Deputatilor, in speta domnul presedinte Liviu Dragnea, pentru domnul presedinte, Tariceanu la Senat. Nu cred ca vom avea probleme din acest punct de vedere", spunea Mihai Fifor.

Miercuri, invitarea presedintilor celor doua Camere a fost confirmata chiar de catre seful statului.

In 2016, Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta nu au fost invitati de presedintele Klaus Iohannis nici la parada militara de 1 Decembrie, nici la receptia de la Cotroceni.

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#Dragnea parada 1 decembrie, #Dragnea raspuns Iohannis parada Ziua Nationala , #presedinte PSD