Dragnea, la capatul nervilor: Hai in baie, ca iti ies poze ca lumea! Iohannis sa ma impuste! (Video)

Miercuri, 31 Octombrie 2018, ora 13:18
18333 citiri
Dragnea, la capatul nervilor: Hai in baie, ca iti ies poze ca lumea! Iohannis sa ma impuste! (Video)
Foto: Digi24 TV

Liviu Dragnea a avut mai multe rabufniri nervoase miercuri, pe holurile Camerei Deputatilor, rastindu-se la jurnalisti si agresandu-i verbal.

In prima faza, liderul PSD s-a aratat nemultumit ca era filmat in timp ce mergea pe hol.

" (...) Cum dracu'? Dar mi-ajunge, totusi. Hai in baie, puiule! Hai in baie, ca-ti ies poze ca lumea! Ce dracu'", s-a adresat el unuia dintre jurnalisti.

Imaginile au fost filmate si postate pe Internet.

Liviu Dragnea nu s-a calmat nici la iesirea din sedinta Biroului Permanent.

Intrebat de jurnalista Alina Sorocean de la B1 TV despre controversatul proiect de lege care l-ar ajuta sa scape de dosare, Liviu Dragnea a rabufnit din nou: "Si cu ce dracu' m-ajuta pe mine domnisoara, ca m-am saturat?".

"Cu ce ma ajuta pe mine? Pai nu, ca daca ma intrebati, inseamna ca aveti ceva in cap. M-am saturat de aceste minciuni", a spus Dragnea.

"In afara de mine mai sunt?", a intrebat-o el pe jurnalista care insista cu intrebari, iar aceasta i-a replicat ca ceilalti beneficiari ai legii nu sunt persoane cu functii publice, ca el.

"Si cei care nu sunt in functii publice sunt distrusi (...) Sunt si eu om, imi ajunge sa raspund la aceste prostii. Vorbiti cu hastag, vorbiti cu Iohannis sa dea un decret sa ma impuste maine si de poimaine sa discutati despre ce se poate intampla in tara asta. Ati ajuns, oameni tineri, sa sustineti securistii, sa sustineti abuzurile in Romania!", a perorat liderul PSD extrem de nervos.

"Cu ce dracu' sa ma avantajeze?", a continuat Dragnea, referindu-se la controversatul proiect de lege, care este la vot final in Camera Deputatilor.

Citeste mai multe despre: Proiectul lui Dragnea si Tariceanu care i-ar scapa de dosare si condamnari ajunge la vot final, dupa un parcurs-maraton in Parlament.

"Mi-au distrus viata ani de zile. Am fost condamnat fara niciun fel de proba la referendum, pentru ca s-a suparat Basescu, si fara niciun fel de proba in al doilea dosar (...) De cateva luni, DNA se ocupa doar de asta", a mai spus el, printre altele.

Pentru ca o jurnalista de la Realitatea TV i-a amintit ca a fost vorba despre decizii ale instantelor, Dragnea a replicat: "Da, si inca am dreptul sa critic aceste decizii", dupa care s-a indepartat de jurnalisti.

Intrebat de unul dintre ei de ce se rasteste, Liviu Dragnea a raspuns ironic: "Am vorbit mai tare, puiule. Ca sa poti sa auzi si tu".

Senatul a adoptat, luni, un proiect care prevede, printre altele, si ca "in cazul persoanelor condamnate la pedeapsa inchisorii de pana la 18 luni executarea pedepsei se realizeaza prin detentie la domiciliu, cu exceptia persoanelor condamnate pentru fapte cu violenta".

De asemenea, proiectul prevede si ca "Liberarea conditionata se poate acorda si pentru persoanele condamante care executa pedeapsa in regim semideschis, deschis sau se afla in executarea pedepsei prin detentie la domiciliu".

In cazul acestui proiect de lege, forul decizional este Camera Deputatilor, condusa de Liviu Dragnea.

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#Dragnea jurnalisti , #presedinte PSD
Comentarii