Dragnea: Mi se tot spune ca o sa fiu condamnat cu executare cat de curand

Luni, 16 Ianuarie 2017, ora 22:27
6491 citiri
Dragnea: Mi se tot spune ca o sa fiu condamnat cu executare cat de curand
Foto: Facebook/Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a spus, luni, si ca in ultima vreme i se spune din ce in ce mai des ca o sa fie condamnat cu executare in aceasta primavara.

"Presiunile nu le simt. Le vedem cu totii la televizor. Nu exista un prilej in care sa nu primesc amenintari din toate zonele. (...) De vreo doua luni de zile, in ultima luna din ce in ce mai intens, mi se tot spune ca o sa fiu condamnat cu executare cat de curand, in primavara asta. Sunt generate de o mare suparare a celor care au pierdut alegerile si cand spun 'cei', vorbesc de toti cei care sperau sa aiba alt rezultat. Am depasit demult teama respectiva", a spus Dragnea.

"Am stabilit niste obiective si atat timp cat o sa pot sa imi exercit functia o sa le pun in aplicare, cu toata supararea unora. Cred ca inca sunt presiuni asupra justitiei", a mai spus seful Camerei Deputatilor.

Ce va face dupa ce ii va fi taiat salariul? "Nu am cersit in Cismigiu, nu o sa cersesc nici de acum inainte"

Dragnea a mai declarat ca ordonanta privind salariile demnitarilor trebuie respinsa pana cand legea salarizarii unitare va intra in vigoare, iar el o sa se descurce cu veniturile asa cum s-a descurcat si in trecut, cand "nu a cersit in Cismigiu", lucru pe care nu il va face nici acum.

"Eu am spus din timpul campaniei electorale, am spus de la inceput de cand a fost adoptata aceasta ordonanta (privind salariile demnitarilor n.red.) care stabileste pentru cateva zeci de persoane din Romania salarii care pot fi considerate justificate, dar care mie mi se par foarte mari in comparatie cu salariile din Romania si cu realitatea salarizarii din aceasta tara.

Am spus atunci ca daca este un pas si o parte din legea salarizarii unitare care da posibilitatea tuturor angajatilor sa aiba salarii mai mari, mi se pare in regula. Dar a trecut foarte mult timp (...). Eu cred ca aceasta ordonanta trebuie sa fie respinsa pana cand legea salarizarii unitare va intra in vigoare", a precizat Liviu Dragnea.

Intrebat cum o sa se descurce dupa ce o sa ii fie micsorat salariul, liderul PSD a spus ca "nu va cersi in Cismigiu".

"Eu nu am nicio problema cu acest nivel de salariu. Pot ramane poate aceleasi salarii sau mai mici, dar vreau sa fie legate salariile demnitarilor de salariul mediu pe economie (...) Cum o sa ma descurc eu cu salariu mai mic? Cum m-am descurcat pana acum trei saptamani de zile. Nu am cersit in Cismigiu, nu o sa cersesc nici de acum inainte. Eu nu am avut acest salariu. Mi se pare totusi mult, eu nu am fost obisnuit cu un asemenea salariu. Nu spun ca este exagerat, dar cum m-am descurcat si inainte, asa o sa ma descurc si dupa aia. Nu am avut salariul asta inainte", a conchis presedintele Camerei Deputatilor.

Comisiile de munca si de buget din Camera Deputatilor au respins, luni, Ordonanta Guvernului 14/2015, prin care au fost majorate salariile demnitarilor, insa liberalii si deputatii USR s-au opus si au votat pentru aprobarea ei, un parlamentar cerand chiar si majorarea salariilor in randul demnitarilor din administratia locala.

Proiectul de respinge a OG privind salarizarea demnitarilor va ajunge la votul final al plenului Camerei Deputatilor.

Citeste si Iohannis sustine in continuare ca salariile demnitarilor trebuie sa fie mari. Dragnea insista sa le micsoreze: Nici nu stiu cat am, foarte mare

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Dragnea salariu, #Dragnea salarii demnitari, #ordonanta salarii demnitari , #presedinte PSD
Comentarii
Poza Tragicomedian
Tragicomedian
rank 1
Dorel lupta si moare in picioare, cu bile la glezna
Poza Hastalavista
Hastalavista
rank 5