Dragnea pleaca din nou in Israel. Cine plateste si pe cine ia cu el

Marti, 11 Iulie 2017, ora 18:36
3965 citiri
Dragnea pleaca din nou in Israel. Cine plateste si pe cine ia cu el
Foto: Arhiva Facebook/Liviu Dragnea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, incepe marti o vizita oficiala in Israel, in cursul careia se va intalni cu presedintele Knesset-ului si cu alti inalti demnitari ai statului.

Din delegatia lui Dragnea fac parte doar parlamentari PSD-ALDE, printre care si vicepresedintele Comisiei SRI, dar si deputatul minoritatii evreiesti, Silviu Vexler.

Vizita incepe marti si se incheie joi, fiind efectuata la invitatia presedintelui Knesset-ului, Yuli-Yoel Edelstein.

"Pe durata vizitei, delegatia parlamentara romana va avea intrevederi cu domnul Yuli-Yoel Edelstein, si cu alti inalti demnitari israelieni. In program sunt incluse mai multe sesiuni de lucru la nivelul comisiilor parlamentare, precum si o vizita la muzeul memorial Yad Vashem", anunta Camera Deputatilor.

Din delegatia lui Dragnea fac parte secretarul Camerei Deputatilor, Georgian Pop (PSD), membru al Comisiei pentru Aparare, presedintele Comisiei pentru Aparare, Dorel Gheorghe Caprar (PSD), vicepresedintele Comisiei pentru Politica Externa, Natalia Intotero (PSD), vicepresedintele Comisiei SRI, Marian-Gheorghe Cucsa (ALDE), chestorul Senatului, Doina-Elena Fedorovici (PSD), si reprezentantul minoritatii evreiesti, Silviu Vexler.

Cheltuielile de cazare pentru trei persoane vor fi suportate de partea israeliana, restul fiind acoperite de Camera Deputatilor.

Liviu Dragnea a fost in Israel intr-o vizita oficiala si in luna martie, tot la invitatia presedintelui Knesset-ului.

Intrebat, luni, despre o informatie aparuta in presa, potrivit careia dupa vizita pe care o va incepe marti in Israel va mai ramane cateva zile in aceasta tara, alaturi de partenera sa, Dragnea nu a dorit sa raspunda.

El a explicat apoi ca vizita in Israel are loc ca parte a unei delegatii oficiale a Parlamentului, urmand sa plece marti si sa se intoarca joi. "Intr-adevar, indraznesc sa stau trei zile acolo", a spus el.

Liderul PSD a fost intrebat si daca se va intalni si cu premierul israelian, Beniamin Netaniahu, insa nu a raspuns nici la aceasta intrebare, ironizand jurnalistul care i-a adresat intrebarea pentru felul in care a pronuntat numele oficialului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dragnea Israel intalniri, #Dragnea Israel delegatie, #Dragnea vizita Israel iulie , #presedinte PSD