Dragnea spune de ce a fost chemat sa dea declaratii la DNA

Joi, 17 Decembrie 2015, ora 16:35
3777 citiri
Dragnea spune de ce a fost chemat sa dea declaratii la DNA
Foto: Captura Digi 24

Presedintele PSD Liviu Dragnea a iesit, joi dupa-amiaza, din sediul central al DNA, unde a fost audiat putin peste o ora in dosarul de coruptie al liderului PSD Satu Mare, Mihai Govor.

Liderul social-democrat, care a dat explicatii in fata anchetatorilor in calitate de martor, nu a vrut sa dezvaluie mai nimic in fata jurnalistilor care il asteptau la iesire.

"Am fost chemat astazi la DNA sa dau o declaratie in calitate de martor in dosarul domnului Mihai Govor, lucru pe care l-am facut si am iesit", a spus Dragnea.

Intrebat daca stia ceva despre activitatea infractionala a lui Govor, liderul PSD a raspuns ca "tot ce am avut de spus am spus in fata procurorului, nu mai declar nimic in plus".

"Eu am fost chemat pentru ca am fost intr-o functie politica la un moment dat", a explicat Liviu Dragnea.

Inainte de a fi audiat la DNA, liderul social-democrat a declarat ca ii pare rau pentru ce i sa intampla colegului sau.

"Si acum spun acelasi lucru, imi pare foarte rau, e un coleg de partid si imi pare rau pentru orice coleg de partid care ajunge in asemenea situatie, dar atat", a precizat acesta.

Dragnea a refuzat sa raspunda altor intrebari ale jurnalistilor, cum ar fi daca si Victor Ponta ar putea ajunge la DNA in acest dosar.

Presedintele PSD a fost chemat joi la DNA, pentru a da explicatii in calitate de martor in dosarul liderului PSD Satu Mare, Mircea Govor - vicepresedinte al Consiliului Judetean, care a fost retinut de procurori.

Dragnea, audiat la DNA in dosarul liderului PSD care si-a pus oamenii la Fisc

Mircea Govor este acuzat de santaj si interventii la persoane din conducerea Fisc-ului pentru numirea unor oameni propusi de el la Administratia Judeteana a Finantelor Publice.

Liderul PSD Satu Mare, retinut pentru santaj: Si-a pus oamenii lui la Fisc

Mircea Govor a fost ridicat de procurori DNA Oradea miercuri, de la locuinta sa din Satu Mare, si dus cu mandat la sediul central al DNA din Bucuresti. Acesta a fost retinut dupa mai multe ore de audieri.

Liderul PSD Satu Mare va fi prezentat joi instantei de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Dragnea DNA, #Dragnea audiat DNA, #Dragnea DNA Govor , #presedinte PSD