Duda rege, solutia PSD pentru a scapa de furia romanilor? Dar nu mai exista scapare!

Luni, 18 Decembrie 2017, ora 20:04
23369 citiri
Duda rege, solutia PSD pentru a scapa de furia romanilor? Dar nu mai exista scapare!

Niciun partid politic nu a fost contestat in strada vreme de un an de zile. Niciun partid politic nu a fost condus de un condamnat la inchisoare cu suspendare si niciun partid politic nu a aratat o asemenea hotarare de a legifera impotriva cetatenilor.

In opinia mea, nu exista scapare dintr-o astfel de capcana sapata cu atata convingere de insusi liderul PSD Liviu Dragnea.

Si nu cred ca mai exista la aceasta ora parlamentar PSD care sa nu fie constient ca partidul a pierdut orice sansa de a ramane la guvernare dupa 2020, ba, mai mult, a pierdut orice sansa de a avea un candidat la presedintie sau sa spere la o victorie in alegerile pentru parlamentul european din 2019.

Dupa un an de zile de la castigarea alegerilor, Liviu Dragnea se ascunde de opinia publica, se ascunde de propriii colegi si il teleghideaza pe Florin Iordache cu mesaje pe WhatsApp in timp ce acesta conduce lucrarile comisiei de masacrare a Legilor Justitiei.

Ziua in care Liviu Dragnea nu s-a mai putut minti

Toata strategia de modificare a Codurilor penale i-a explodat in fata, iar luni dimineata, comisia speciala condusa de "detestatul" Iordache a ridicat steagul alb, anuntand ca amana discutiile.

Exista o solidaritate totala in ce priveste sistemul de justitie - procurori, judecatori, anchetatori de politie si reprezentanti ai societatii civile, toti se opun asaltului clasei politice penale condus de Liviu Dragnea.

Un partid politic are sanse mici de supravietuire atunci cand magistratii decid sa intre in greva pentru a rezista in fata asaltului facut de politicienii corupti. Nu exista precedent, niciodata nu am mai avut procurori si judecatori care sa protesteze fata de o majoritate politica.

Inmormantarea Regelui Mihai a insemnat momentul adevarului pentru PSD. Cei de la putere au inteles ca nu vor fi uitati si nu vor fi iertati pentru suferinta provocata romanilor de decenii. Foto: Hepta.ro

PSD a trecut peste toate liniile rosii si va suporta consecintele. In opinia mea, deja le suporta.

Vreme de un an de zile, Liviu Dragnea s-a putut minti ca la proteste participa oameni care nu sunt votanti social-democrati, sunt "hipsteri" din marile orase care nu au un impact politic mare.

Liviu Dragnea s-a mintit si ca protestele sunt organizate de serviciile secrete, de Iohannis si de "statul paralel", adica, in mintea domniei sale, acele forte care-l vor indepartat de la putere, cei care i-au blocat drumul spre pozitia de prim-ministru.

Ticalosiile lui Iliescu, Roman si asociatii nu vor fi uitate

Atacul impotriva justitiei a avut in subtext acest asalt asupra "dusmanului imaginar" al domnului Dragnea. Dar, la sfarsitul acestei saptamani, cu ocazia evenimentului tragic in care romanii si-au luat ramas bun de la regele lor, Mihai de Romania, aceasta himera s-a spulberat.

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au avut ocazia sa observe ca ura oamenilor impotriva urmasilor comunistilor a dainuit, e profunda, iar ticalosiile lui Ion Iliescu, Petre Roman, Virgil Magureanu si asociatii n-au fost si, nicicand, nu vor fi uitate.

De duminica, Liviu Dragnea nu se mai poate minti. A aflat in sfarsit ca a castigat alegerile printr-o conjunctura favorabila pentru ca restul populatiei n-a votat pentru ca n-a avut cu cine vota.

A castigat alegerile pentru ca aceeasi clasa de mijloc s-a lasat pacalita de promisiuni si a vrut sa-i dea o sansa dupa un deceniu tensionat cu Traian Basescu si dupa o criza economica fara precedent.

Mortii din Teleorman pot fi chemati din nou sa voteze

Prea putini au banuit ticalosia si incapacitatea de a guverna a PSD sub Liviu Dragnea. Dar n-a durat mult si vraja s-a rupt. S-a rupt intr-un asemenea hal incat azi avem in fata un partid in care Niculae Badalau, lider social democrat, anunta ca PSD ar putea fi de acord cu organizarea unui referendum de trecere a Romaniei de la statutul de republica la cel de monarhie.

Nu stiu daca realizeaza cineva ce haos e in capul celor de la PSD. Pentru ei, trecerea la monarhie se face peste noapte, organizand un referendum la care sa voteze "mortii din Teleorman" si, eventual, romanii sa se trezeasca cu Duda rege.

Dar aceasta declaratie mai spune ceva, in opinia mea. Spune ceva despre disperarea de la PSD, despre frica intrata in oase si despre faptul ca nu mai au solutii.

Pentru prima data, urmasii comunistilor au devenit prizonierii guvernarii, una de care s-a ales praful, una care infurie oamenii in fiecare zi, care-i dispera si ii scoate in strada.

PSD a ajuns, in sfarsit, din vanator, vanat. Si va fi urmarit pas cu pas pana va decide sa se schimbe din temelii ori sa dispara in neantul istoriei.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#PSD refrendum monarhie, #Duda rege monarhie, #Liviu Dragnea PSD guvernare, #Liviu Dragnea Legile Justitiei , #presedinte PSD