"Gratar la Dragnea" - Mii de persoane au anuntat ca se duc, luni, la sediul PSD

Luni, 07 Mai 2018, ora 09:32
6724 citiri
"Gratar la Dragnea" - Mii de persoane au anuntat ca se duc, luni, la sediul PSD
Foto: Facebook/Liviu Dragnea

Liviu Dragnea ar urma sa il intalneasca, luni, pe internautul care a pierdut un pariu cu el si a promis ca aduce o lada cu bere, liderul PSD oferind micii.

Pe Facebook a fost organizat evenimentul "Gratar la Dragnea", care incepe la ora 17:00 si a atras pana acum peste 7.000 de persoane interesate si alte 2.600 de persoane care au anuntat ca vor participa.

Internautul a anuntat ca va veni la sediul PSD din bd. Kiseleff din Capitala, la fel si liderul social-democratilor a spus ca va aduce micii din Teleorman.

Vestea proasta pentru miile de oameni care vor sa participe la gratar este ca Dragnea a precizat ca nu are atatia mici, asa ca toti cei care vor sa vina la gratar nu vor fi primiti.

Marti, pe 1 Mai, liderul PSD a fost provocat de un internaut sa demonstreze ca el isi scrie postarile de pe Facebook, miza fiind o naveta cu bere. Astfel, Liviu Dragnea a postat un selfie cu el la volanul masinii, intreband "cum ramane cu naveta cu bere" promisa si spunand ca il asteapta pe internaut, luni, la sediul PSD din Kiseleff cu mici, urmand ca internautul sa aduca berea.

La scurt timp dupa aceasta postare, pe Facebook a fost creat un eveniment intitulat "Gratar la Dragnea", iar aproape 10.000 de persoane s-au aratat interesate sau au anuntat ca participa la actiune.

"Gratar. Dragnea da micii. A zis sa ne tinem de cuvant si sa mergem. Locatia: Sediul PSD de pe Kiseleff. Ora: 17:00. Ziua: Luni 7 Mai", se arata in anuntul evenimentului.

Ulterior, Bogdan Lungu, cel care l-a provocat pe Dragnea, a scris in comentariile de la postarea liderului social-democratilor: "Sunt din Galati. Luni vin cu naveta cu bere. Sa vad daca am cui sa dau pariul pierdut. Radeti, glumiti... dar eu chiar ma duc la ora si locul stabilit. Sa vedem...".

Bogdan Lungu a participat alaturi de familia sa la protestele antiguvernamentale. De altfel, la un comentariu facut duminica pe pagina sa Facebook, cand era avertizat ca Dragnea l-ar putea convinge sa intre in PSD, el a afirmat: "Daca am sa trec intr-o barca, sub nicio forma nu va fi PSD!!!" De asemenea, el confirma prezenta la Bucuresti, la intalnirea cu Dragnea.

Liviu Dragnea a spus, joi, ca a discutat cu internautul si i-a confirmat ca aduce micii, invitand si jurnalistii la sediul PSD.

"Acel domn care a pus pariu pe o naveta cu bere ca eu nu sunt la volan, caruia i-am livrat selfie, l-am intrebat ce facem cu naveta cu bere, omul a spus ca isi tine promisiunea, eu am spus ca, fiind o gazda buna, aduc micii si va spun ca aduc mici din Teleorman. Va astept sa veniti acolo si sper sa mancati cu mine macar un mic sau doua persoane la un mic, daca nu aveti curaj unul intreg, si sa bem o bere. Si cu alcool, si fara alcool", a anuntat liderul PSD.

In ceea ce priveste miile de oameni care si-au anuntat intentia de a veni la intalnirea cu liderul PSD, "la gratar", Liviu Dragnea a spus ca nu a facut "ramasag cu ei" si nu are atatia mici de dat.

"Nu, pentru ca nu cu ei am discutat. Eu n-am facut ramasag cu ei. Mai era o doamna care ar fi vrut sa vina si a zis ca bea doar limonada. Asa, de unde sa am eu atatia mici, domnisoara, sa vin la toti oamenii cu care mi-ar fi drag", a explicat acesta.

In cadrul discutiilor de pe pagina evenimentului, mai multe persoane au anuntat ca vor veni sa protesteze in fata sediului PSD.

Social-democratii se intalnesc in sedinta BPN, luni dimineata, la ora 11:00, astfel ca Liviu Dragnea va fi cu siguranta la sediul PSD, insa, ramane de vazut daca va ramane si pentru intalnirea cu internautul.

Citeste si Dragnea a vorbit cu internautii pe Facebook, in timp ce se afla la volan. El a dictat si iubita lui Irina a scris

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Dragnea gratar sediu PSD, #Dragnea gratar naveta bere , #presedinte PSD