Liviu Dragnea a pierdut in urma divortului doua terenuri, casa din Alexandria si doua autoturisme

Sambata, 18 Iunie 2016, ora 11:17
6035 citiri
Liviu Dragnea a pierdut in urma divortului doua terenuri, casa din Alexandria si doua autoturisme
Foto: site PSD

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a pierdut in urma divortului doua terenuri intravilane, o casa de locuit in Alexandria si doua autoturisme, conform declaratiei de avere actualizate postata pe site-ul Camerei Deputatilor.

Liviu Dragnea avea, potrivit declaratiei de avere din 2015, trei terenuri intravilane, impreuna cu sotia sa, Bombonica, cu suprafete de 4.046 mp, 1.315 mp si 2.913 mp, informeaza News.ro.

Primul era inregistrat pe numele lui, cel de-al doilea pe numele sotiei sale, Bombonica Dragnea, iar al treilea reprezenta "restituire catre actionarul majoritar Bombonica Dragnea", conform unei Hotarari AGA a firmei SC Hotel Turris SA. In urma divortului, Liviu Dragnea a ramas cu un singur teren intravilan, in suprafata de 2.913 mp, conform hotararii de partaj din 28 iunie 2015.

Liderul PSD a mai pierdut, la partaj, o casa de locuit, in Alexandria, care in 2015 se afla inca in stadiu de constructie. Dragnea mai are un apartament in Turnu Magurele, de 80 de mp, cumparat in 1997 si cu spatiile comerciale din Turnu Magurele, a caror suprafata este de de peste 1.500 mp.

Din cele trei autoturisme, Dacia Logan, Skoda Superb si Land Rover, Liviu Dragnea a ramas cu autoturismul Skoda Superb, al carui an de fabricatie este 2006.

La capitolul investitii, Dragnea mentioneaza creante, conform actului de partaj, ale firmei SC Hotel Turris, ale caror valoare este de 80.710 euro si 460.110 lei.

Dragnea a castigat in anul fiscal anterior, din functia de ministru al Dezvoltarii, 25.159 lei, iar de la Camera Deputatilor, 43.802 lei. Acesta a mai avut venituri din doua contracte de inchiriere, pentru 2015 si 2016, in valoare de 60.000 lei, respectiv 30.000 lei.

Declaratia de avere este datata 7 mai 2016.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este urmarit penal in dosarul fostei sale sotii pentru instigare la abuz in serviciu si la fals intelectual, fapte pe care le-ar fi comis in perioada in care a fost presedinte al Consiliului Judetean Teleorman.

Pe scurt, procurorii spun ca doua angajate ale Directiei Sociale ar fi fost platite doi ani fara sa vina la serviciu, doar pentru ca lucrau la PSD Teleorman.

Liderul PSD a fost pus sub acuzare in 6 aprilie.

De asemenea, Bombonica Prodana este acuzata de abuz in serviciu, alaturi de fosti sefi din DGASPC Teleorman.

Citeste despre Bombonica Prodana, fosta doamna Dragnea, urmarita penal de DNA: Acuzatiile care i se aduc (Video)

In acelasi dosar a fost audiat in calitate de martor si Robert Negoita, primarul Sectorului 3.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Dragnea avere 2016, #Dragnea avere dupa divort, #Dragnea terenuri divort , #presedinte PSD