Ministrii PSD, la raport. Liviu Dragnea vrea sa le analizeze activitatea

Luni, 19 Octombrie 2015, ora 15:41
2498 citiri
Ministrii PSD, la raport. Liviu Dragnea vrea sa le analizeze activitatea
Foto: Ziare.com

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, spune ca a discutat cu premierul Victor Ponta despre o analiza a activitatii ministrilor PSD, pana la finalul anului, el adaugand ca acest lucru nu ar insemna automat si schimbari din functie.

Dragnea, dispus sa discute despre schimbarea premierului: PSD va onora orice invitatie din partea lui Iohannis

"Am vorbit cu prim-ministrul astazi si recunosc ca am vorbit si ieri la Congres (...) ca ar trebui, in perioada urmatoare, si el si noi sa ne gandim daca este nevoie - poate nu este nevoie - de ceva schimbari in structura Executivului, poate ca membri ai Guvernului sau poate ca secretari de stat.

O analiza serioasa trebuie facuta. Nu putea face nimeni o analiza serioasa si responsabila in aceasta perioada care a fost destul de agitata politic pentru noi, dar care s-a terminat ieri", a declarat luni presedintele PSD, la finalul sedintei Biroului Permanent National al partidului.

Dragnea, despre cum vrea sa recastige increderea romanilor in PSD: Sa inlaturam stigmatul coruptiei

Dragnea a adaugat ca, in urma acestei analize, in cazul in care premierul va considera ca are nevoie de o imbunatatire intr-un anumit domeniu se va discuta, prim-ministrul urmand sa aiba "tot sprijinul".

"Nu poate sa nu fie de acord cu o discutie. Totusi, o discutie nu omoara pe nimeni", a spus presedintele PSD, intrebat daca premierul s-a declarat de acord cu o astfel de discutie.

Dragnea admite: In PSD exista nemultumiri legate de unii ministri. "Nu e obligatorie o remaniere in seara asta"

In opinia lui Liviu Dragnea, o analiza a activitatii ministrilor PSD se impunea chiar daca nu ar fi avut loc congresul social-democratilor.

"Chiar daca nu erau evenimentele din partid, dupa o perioada de functionare a acestui Guvern, a oricarui Guvern, este nevoie de aceasta analiza. Adica, pana la sfarsitul anului, trebuie facuta aceasta analiza, care se poate termina, nu neaparat, cu schimbari de ministri, ci poate cu imbunatatirea unui tip de comunicare, a unei activitati intr-un domeniu sau altul. Asa ca fiecare ministru sa stie ca nu il analizeaza nimeni si ca, indiferent ce face, e de bine, nu cred ca e sanatos. Nu e bine pentru sanatate, sa zicem", a explicat presedintele PSD.

Liderul social-democratilor a mentionat ca nu este adevarata informatia aparuta in spatiul public potrivit careia ar fi spus ca ar fi nevoie de "o improspatare" a Guvernului pe anumite portofolii.

"Este o informatie neadevarata. Nu eu improspatez. Eu nu sunt improspatorul Guvernului, numai ca eu cred ca primul-ministru trebuie sa faca aceasta analiza si eu sunt sigur ca o va face, o vom discuta impreuna, ne va prezenta in coalitie, nu e numai un apetit al PSD", a mai declarat Dragnea.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#ministrii PSD raport, #activitate ministrii PSD, #Liviu Dragnea presedinte PSD , #presedinte PSD