PNL: Dragnea lanseaza diversiuni neverosimile care frizeaza absurdul si posibile tulburari paranoice. Necesita un control medical de specialitate

Miercuri, 22 August 2018, ora 14:05
3932 citiri
PNL: Dragnea lanseaza diversiuni neverosimile care frizeaza absurdul si posibile tulburari paranoice. Necesita un control medical de specialitate
Foto: Facebook/Ionel Danca

Partidul National Liberal sustine ca Liviu Dragnea a lansat in spatiul public o discutie despre o posibila tentativa de asasinat la adresa sa ca sa musamalizeze interventia jandarmilor de la protestul de pe 10 august.

"Prin lansarea publica a unor diversiuni neverosimile care frizeaza absurdul si posibile tulburari paranoice, liderul PSD, Liviu Dragnea, incearca sa musamalizeze interventia brutala nejustificata a fortelor de ordine asupra manifestantilor pasnici si sa stearga urmele autorilor acestei actiuni violente", a transmis Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Acesta aminteste ca au trecut 11 zile de la "ultima mineriada orchestrata de supusii lui Liviu Dragnea din PSD si din Guvernul Romaniei impotriva opozantilor care protestau in Piata Victoriei si nimeni nu raspunde pentru abuzurile jandarmilor sau pentru escaladarea actiunilor huliganice din 10 august".

In schimb, a adaugat Danca, "asistam la o demonstratie de sfidare si tupeu din partea celor care refuza sa raspunda in fata comisiilor de control parlamentar pentru actiunile fortelor de ordine aflate in subordinea ministrului de Interne, Carmen Dan".

Reprezentantul PNL considera ca Dragnea comite un abuz in serviciu prin refuzul de a convoca o sesiune extraordinara la solicitarea a unei treimi din numarul deputatilor, conform prevederilor regulamentare.

"Il somam pe Liviu Dragnea sa nu mai intoxice opinia publica cu fumigene diversioniste si iasa din zona abuzului in serviciu si in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor sa convoace sesiunea extraordinara solicitata de Partidul National Liberal pentru a afla adevarul despre reprimarea protestelor din 10 august.

Tulburarile publice organizate la care face referire Liviu Dragnea cand vorbeste despre o tentativa de lovitura de stat esuata sunt mai degraba tulburari personale care necesita un control medical de specialitate", se incheie comunicatul.

Amintim ca marti seara Liviu Dragnea a declarat la Antena 3 ca anul trecut in luna aprilie a avut loc o tentativa de asasinat la adresa sa. El a sustinut ca aceasta a fost pusa la punct de patru straini care au fost cazati la Athenee Palace.

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Carmen Mihalcescu, careia Liviu Dragnea i-a delegat atributiile, a declarat, luni, ca nu poate fi convocata sesiunea extraordinara ceruta de PNL, USR si PMP, pentru ca solicitarea nu respecta Regulamentul si ca unele semnaturi ale deputatilor sunt "diferite" sau "copiate".

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#PNL Dragnea tentativa asasinat, #Dragnea tentativa asasinat , #presedinte PSD
Comentarii
Poza asdfg
asdfg
rank 4
Deh...daca dracnea petrece destul de mult timp cu fatuca aia