Primarul Iasiului promite artificii la disparitia fiecarui lider neocomunist: Vom fi aici si dupa ce moare Dragnea

Luni, 15 Octombrie 2018, ora 23:36
6158 citiri
Primarul Iasiului promite artificii la disparitia fiecarui lider neocomunist: Vom fi aici si dupa ce moare Dragnea
Foto: Arhiva Facebook/Mihai Chirica

Primarul Mihai Chirica a declarat, luni seara, ca interzicerea focului de artificii la Sarbatorile Iasiului de catre Politie reprezinta o "presiune politica nepermisa", adaugand ca iesenii se vor bucura de concert si poate, cat mai curand, si de un foc de artificii.

Mihai Chirica a asistat, luni seara, la concertul organizat in Piata Palatului Culturii din Iasi, la finalul sarbatorilor orasului, el criticand in termeni extrem de duri interzicerea focului de artificii. Primaria Iasi a anuntat in cursul serii ca renunta la focul de artificii dupa ce Politia judetului a notificat municipalitatea ca autorizatia emisa de ISU si-a pierdut valabilitatea.

"Este o presiune nepermisa din partea factorului politic. Nu incercam sa fortam legea, nu este misiunea mea, ca primar, sa fiu primul care da tonul dezordinii. E cusuta cu putina ata rosie toata povestea asta, dar iesenii se vor bucura de un concert foarte frumos si poate si de un foc de artificii cat mai curand. Asta chiar daca trebuie sa tragem din Teleorman, o sa tragem si de acolo. Vom fi aici si dupa ce moare Dragnea si dispar toate lichelele. (...) La disparitia fiecarui lider neocomunist din Romania, eu personal, din salariul meu, voi face un mic foc de artificii, cat imi voi permite si eu si pot sa spun ca ma voi bucura", a declarat presei Mihai Chirica.

Potrivit programului anuntat initial de primarie, luni seara era programat concertul care marca incheierea sarbatorilor orasului, dupa care urma un foc de artificii de 11 minute.

La scurt timp dupa inceperea concertului din Piata Palatului Culturii, primaria a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca renunta la focul de artificii, intrucat Politia nu si-a dat acordul pentru show-ul pirotehnic.

Potrivit municipalitatii, ISU Iasi a dat initial acordul firmei care urma sa organizeze focul de artificii, insa Politia a transmis ca acordul respectiv si-a pierdut valabilitatea.

Pe de alta parte, ISU Iasi a transmis tot luni seara ca acordul dat firmei care se ocupa cu focul de artificii era doar unul de principiu, dar ca "la verificarile ulterioare efectuate in teren, specialistii din cadrul Inspectoratului au constatat ca nu era respectata distanta de siguranta fata de statiile de distributie carburanti aflate pe strada Sfantul Lazar".

La concertul de luni seara din centrul Iasiului evolueaza printre altii Keo & Roxana Cozma, Annes, Nicoleta Nuca, Compact, Buna seara, prieteni! (Cristi Minculescu, Valter si Boro, ex-Iris), Delia si Holograf.

Demersul REPER de a avea un reprezentant în Biroul Electoral Central ajunge la Curtea Constituțională
Demersul REPER de a avea un reprezentant în Biroul Electoral Central ajunge la Curtea Constituțională
Reprezentanţii REPER au transmis că excepţia de neconstituţionalitate ridicată de partid prin contestaţia depusă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) privitor la decizia...
Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte de Casație și Justiție a validat, marți, 19 martie, alianța electorală Dreapta Unită USR – PMP – Forța Dreptei, admițând contestația făcute de cele 3 formațiuni...
#Mihai Chirica artificii Dragnea disparitie , #presedinte PSD