PSD se duce la consultarile de la Cotroceni: Cavaleria antiJustitie e condusa de Dragnea

Miercuri, 24 Octombrie 2018, ora 12:14
7587 citiri
PSD se duce la consultarile de la Cotroceni: Cavaleria antiJustitie e condusa de Dragnea
Foto: Digi24 TV

Biroul Permanent National al PSD a decis, miercuri, ca o delegatie a partidului va participa la consultarile convocate pentru astazi la Palatul Cotroceni de catre presedintele Klaus Iohannis.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat la finalul sedintei ca va face parte din delegatie, alaturi de colegii sai parlamentari Robert Cazanciuc, Florin Iordache, Serban Nicolae si Eugen Nicolicea, cu totii membri in comisiile juridice ale Camerei Deputatilor sau Senatului, care au combatut intens pentru amputarea Legilor Justitiei si Codurilor Penale.

"Am decis, firesc, sa mergem la Cotroceni astazi. (...) Dupa iesirea de la Cotroceni o sa facem declaratii in fata presei si o sa aflati ce am discutat cu presedintele Romaniei", a mai spus liderul PSD.

Intrebat daca PSD va semna un pact pe Justitie, despre care s-a tot speculat astazi in mass-media, Liviu Dragnea a raspuns: "Dupa iesirea de la Cotroceni, o sa facem declaratii in fata presei si o sa aflati ce am discutat cu presedintele Romaniei. Acum ma abtin, as vrea sa discutam dupa, nu vreau sa ii stric surpriza presedintelui".

De asemenea, intrebat de un jurnalist de ce PSD nu merge impreuna cu ALDE la consultari, Liviu Dragnea a raspuns usor ironic: "Pentru a avea mai mult timp la dispozitie fiecare dintre noi sa vorbim cu presedintele Romaniei".

Cat despre posibilitatea ca cele doua partide din alianta aflata la guvernare sa transmita acelasi mesaj la Cotroceni, Liviu Dragnea a raspuns doar: "Cred ca da".

Prezenta la sedinta BPN al PSD, Viorica Dancila, care este premier si presedintele executiv al PSD, nu vede necesitatea de a participa si ea la consultarile de la Cotroceni, unde se duce presedintele partidului, insotit de alti membri.

Viorica Dancila nu a dorit sa se pronunte nici pe tema semnarii unui pact pe Justitie, caruia a spus ca nu prea ii vede rostul.

Consultarile de la Cotroceni incep la ora 15:00, primul partid invitat fiind PSD, partid care a obtinut cel mai mare numar de voturi la ultimele alegeri.

Citeste si Iohannis face azi consultari pe Justitie: PSD decide daca se duce la Cotroceni. Oprisan: Sigur ca trebuie sa mearga!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dragnea consultari Iohannis Cotroceni justitie , #presedinte PSD
Comentarii
Poza coco8888
coco8888
rank 1
SE duce sa negocieze cu Iohanis . Se gandeste ca potate i-l scapa de