Reactia lui Mihai Gadea dupa ce Dragnea a spus ca Antena 3 a difuzat "mizerii" despre fiul sau

Marti, 11 Iulie 2017, ora 13:44
10568 citiri
Reactia lui Mihai Gadea dupa ce Dragnea a spus ca Antena 3 a difuzat "mizerii" despre fiul sau
Foto: captura video Antena 3

Mihai Gadea a avut o reactie dura la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, dupa ce acesta a dus degetul aratator spre cubul microfonului cu sigla Antenei3 si a spus ca spera sa fi meritat "mizeria din ultimele zile", cu referire la un reportaj despre fiul sau.

"Domnule Dragnea, n-ar fi mai bine sa va ocupati dvs. de guvernare? De astea, cu microfoanele, ne ocupam noi. Bine, rau, ne descurcam. De multi ani de zile, publicul ne prefera pe noi, de departe, pentru onestitate si pentru faptul ca noi n-am facut niciun compromis cu nimeni. Niciodata. Am facut ceea ce ni s-a parut corect sa facem.

Inteleg ca reactia domnului Dragnea batand in microfonul Antena 3 a fost la un reportaj facut de colegii mei - reportaje care se fac in permanenta - despre niste business-uri ale fiului domniei sale. Un club de manele de nu stiu unde din Teleorman. Bun, daca e ceva in neregula, puteti da un drept la replica.

Apucaturi d-astea... Cand esti politician la putere, esti supus atentiei si lupei prin care se uita presa. Pentru ca presa este in interesul public. Impresia mea este ca aveti niste restante foarte mari fata de alegatori. Impresia mea este ca va aflati dupa o criza politica majora, iar rafuieli din astea cu presa lasati-le pentru trecut si pentru Traian Basescu", a spus Gadea, citat de Antena 3, care titreaza "Mesajul lui Mihai Gadea pentru Liviu Dragnea, dupa gestul revoltator din Parlament".

Acesta i-a mai transmis lui Dragnea ca trebuie sa se ocupe de guvernare si ca trebuie sa rezolve problemele legate de taxele despre care nu stie daca se aplica sau nu. In plus, omul de televiune intreaba daca si actualul guvern "se schimba si el in cateva luni".

"Pentru ca, din cate am inteles eu, sunteti in momentul de fata liderul unei coalitii care ar trebui sa guverneze Romania. Cat despre noi si despre ceea ce credem ca trebuie facut, este sa le spunem, sa le atragem atentia, atunci cand esueaza, atunci cand lucrurile nu se intampla asa cum ar fi trebuit sa se intample.

Nu intamplator am pus in aceasta seara intrebarea 'Care este lucrul pe care ar trebui sa il faca actuala coalitie, pornind de la promisiunile lor?'. Sunt totusi niste luni de zile, iar rezultatele sunt inca asteptate, ca sa fiu foarte elegant. Daca n-as fi elegant, as spune ca in momentul de fata coalitia se afla la un nivel destul de prost, spre dezastruos.

Care sunt lucrurile pe care le spun romanilor, prin ceea ce fac in fiecare zi? Care sunt lucrurile pe care le-au promis cu privire la modul in care vor guverna si vor administra tara? Gratuitatile astea le poate da oricine. Cum facem cu celelalte lucruri, cum facem cu celelalte taxe care astazi sunt, maine nu mai sunt? Nu cumva ar trebui ca acest Guvern sa se ocupe de guvernare? Sau se schimba si el in cateva luni?", a mai spus Gadea.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat luni in legatura cu vizita pe care o incepe marti, in Israel, iar o jurnalista a vrut sa stie daca va ramane in plus si cu iubita sa, asa cum s-a vehiculat.

Dragnea a refuzat insa sa raspunda, alegand sa-l atace pe presedintele Romaniei.

"Eu am sperat in astia doi ani de zile ca toate institutiile statului si ceilalti actori politici, incepand cu presedintele Romaniei si oricine altcineva din aceasta tara, apreciaza ca propunerea mea de dialog, de pace politica, e bine sa fie luata in seama si sa construim ceva in aceasta tara.

Se pare ca s-a inteles ca asta ar fi o slabiciune a noastra, a mea si a PSD. Drept pentru care s-a incheiat aceasta perioada de pace", a spus Dragnea.

La intrebarea reporterului Antena 3, daca sugereaza ca presedintele Klaus Iohannis ar fi in spatele acestei informatii, Dragnea l-a intrerupt taios, ducand degetul aratator spre cubul microfonului cu sigla Antenei3: "Nu, nu, nu sugerez. Lasati-ma sa termin. Apropo, sper sa fi meritat mizeria din ultimele doua zile. Sper sa fi meritat. Si eu chiar mi-as dori sa fi meritat".

Dragnea a facut referire la o stire difuzata de Antena 3, despre afaceri cu pantofi de lux, facute de fiul sau. Stirea era insa difuzata de luni de zile de alte site-uri.

"Speram sa se termine cu aceste mizerii, se pare ca nu. Merg in Israel cu o delegatie oficiala din partea Parlamentului Romaniei, plecam maine (marti - n.red.) si ne intoarcem joi seara mai tarziu. Intr-adevar, indraznesc sa stau doua zile acolo. Am niste intalniri stabilite pe linie de Parlament", a mai spus presedintele PSD.

F.N.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Gadea reactie Dragnea, #Dragnea microfon Antena 3, #Dragnea Antena 3 mizerie , #presedinte PSD