Ziare.com

Condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare, Dragnea a ajuns la Rahova dupa o diversiune ca-n filme (Video)

de Irina Olteanu; Ionel Stoica
Luni, 27 Mai 2019, ora 17:50

   

Condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare, Dragnea a ajuns la Rahova dupa o diversiune ca-n filme (Video)
Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv, luni, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare intr-unul dintre cele mai mediatizate procese din ultimii ani, cazul angajarilor fictive la Directia Copilului Teleorman.

Decizia a fost data de un complet format din 5 judecatori. Patru au fost pentru condamnare - Rodica Aida Popa, fost vicepresedinte al Inaltei Curti, Lucia Tatiana Rog, Luciana Mera si Simona Encean, iar cel de-al cincilea judecator - Alexandra Iuliana Rus, a fost pentru rejudecarea intregului dosar.

Condamnarea primita de liderul PSD reprezinta o premiera, Liviu Dragnea fiind liderul celui mai mare partid din Romania, partid aflat la guvernare, dar si al treilea om in stat - avand functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

Dupa o diversiune ca in filme, Liviu Dragnea a ajuns luni seara la Penitenciarul Rahova.

In jurul dupa amiezii, din curtea locuintei liderului PSD a iesit o masina neagra, cu geamuri fumurii, marca Skoda. Jurnalistii au crezut ca in interiorul sau se afla Liviu Dragnea, care ar fi trebuit sa mearga la sectia de Politie sa se predea, si au pornit in urmarirea autoturismului.

Intre timp, insa, de la locuinta lui Dragnea a plecat o alta masina, un Duster, in care se afla de fapt liderul PSD. Autoturismul, care apartinea Politiei, l-a dus pe Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova unde a fost intampinat de cezi de persoane care l-au huiduit.

Liviu Dragnea va sta aici 21 de zile, in carantina, iar apoi va fi transferat la Penitenciarul Jilava.

Ziare.com a transmis, in format LIVE TEXT, cele mai importante momente ale acestei zile:

17:27 - Protestatarii au desfacut o sticla de sampanie pentru copii si s-au urcat pe gardurile penitenciarului incercand sa il zareasca pe Dragnea. "Nimicule, ridica o mana daca mai esti in viata", striga ei.

17:19 - Zeci de oameni au inconjurat masina in care se afla Liviu Dragnea, au huiduit si au strigat: "Victorie", "Dragnea la puscarie", "Hotul".

17:18 - Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova Masina in care se afla a intrat in curte iar apoi portile s-au inchis fara ca liderul PSD sa fie vazut in momentul in care a coborat din autoturism.17:12 - Dusterul Politiei in care se afla Liviu Dragnea, insotit de 3 politisti, va ajunge in curand la Penitenciarul Rahova.

17:09 - Jurnalistul Alex Costache l-a fotografiat pe Liviu Dragnea in cea de a doua masina. Liderul PSD este imbracat intr-o camasa in dungi.17:03 - Potrivit televiziunilor de stiri, Liviu Dragnea s-ar afla in cea de a doua masina care apartine Politiei.

16:50 - Potrivit Mediafax, in fata resedintei lui Dragnea din zona Domenii se afla in continuare o masina a procuraturii.

16:45 - Intre timp, prima masina merge de minute bune prin Bucuresti. Se pare ca a trecut de sectia 2 de Politie, unde ar fi trebuit sa mearga sa se predea.

16:43 - O alta masina, un Duster, a plecat de la locuinta lui Liviu Dragnea. Si aceasta avea geamuri fumurii, astfel ca nici de aceasta data nu s-a putut vedea cine se afla in ea.

16:20 - In momentul in care masina lui Dragnea a iesit din curtea cladirii, cei aflati in zona au inceput huiduie sa strige: "La puscarie, talharule!"

16:19 - O masina, marca Skoda, despre care jurnalistii spun ca este autoturismul personal al lui Liviu Dragnea, a iesit din curtea locuintei sale. Liderul PSD nu a putut fi vazut, pentru ca masina in care se afla are geamuri fumurii.16:16 - Oamenii continua sa se adune in fata locuintei lui Dragnea, unii dintre ai avand si pancarte.


Foto: Captura Digi24


16:04 - Avocata lui Liviu Dragnea a plecat de la locuinta acestuia. Ea nu a vrut sa spuna daca liderul PSD se va preda sau va astepta ca politistii sa il ridice de acasa. Intrebata, insa, cum a reactionat DRagnea in momentul in care a aflat sentinta, Flavia Teodosiu a raspuns: "Dumneavoastra cum ati reactiona?".15:58 - In fata locuintei lui Dragnea se afla zeci de persoane care asteapta momentul in care liderul PSD va merge catre Politie si mai apoi la inchisoare.15:50 - Mandatul pentru executarea pedepsei in cazul lui Liviu Dragnea a ajuns la Politie. Daca liderul PSD nu se preda, oamenii legii se vor prezenta la locuinta sa pentru a-l ridica.

15:41 - La domiciliul lui Liviu Dragnea din nordul Capitalei a ajuns Flavia Teodosiu, unul dintre avocatii lui Liviu Dragnea. Ea nu a dorit sa faca declaratii.

15:33 - Potrivit prevederilor Codului Penal, Liviu Dragnea poate fi eliberat conditionat dupa ce a executat 2/3 din pedeapsa.

Liberarea conditionata se poate acordat daca "cel condamnat a executat cel putin doua treimi din durata pedepsei, in cazul inchisorii care nu depaseste 10 ani, sau cel putin trei patrimi din durata pedepsei, dar nu mai mult de 20 de ani, in cazul inchisorii mai mari de 10 ani", este prevederea din Codul Penal. In cazul lui Dragnea, solicitarea ar putea fi facuta dupa 2 ani si 4 luni.

15:22 - Potrivit Digi24, politistii au incercat sa il sune pe Liviu Dragnea insa acesta nu a raspuns la telefon. Ulterior au reusit sa comunice cu liderul PSD, iar acesta le-a spus ca se afla la resedinta sa din Bucuresti. Ramane de vazut daca va merge singur la Politie sa se predea, sau va astepta sa vina oamenii legii sa il ridice de acasa.

15:15 - Toni Neacsu, avocat in dosaul in care Liviu Dragnea a fost condamnat la inchisoare cu executare, a spus ca a observat o anumita graba pe care nu a inteles-o pentru a se da rapid o sentinta. "Cred ca e putin cam mult ca sa dai o hotarare pe motiv ca unul dintre membrii completului se pensioneaza", a spus el la Antena 3.

14:55 - Liviu Dragnea va fi dus azi la Rahova, unde va sta timp de 21 de zile in carantina, dupa care, cel mai probabil, va fi transferat la Penitenciarul Jilava, unde va executa pedeapsa in regim semisdeschis, informeaza News.ro.

14:42 - Floarea Alesu, fosta sefa DGASPC Teleorman, Liviu Dragnea si Adriana Botorogeanu, trebuie sa plateasca in solidar, suma de 60.205 lei, reprezentand despagubiri civile cu titlu de daune materiale, reprezentand drepturi salariale incasate necuvenit de catre Adriana Botorogeanu.

14:36 - Floarea Alesu, fosta sefa DGASPC Teleorman, Liviu Dragnea si Anisa-Niculina Stoica, trebuie sa plateasca in solidar, suma de 23.445 lei, reprezentand despagubiri civile cu titlu de daune materiale, reprezentand drepturi salariale incasate necuvenit de catreAnisa-Niculina Stoica.

14:30 - Potrivit minutei instantei, Liviu Dragnea trebuie sa plateasca o parte din salariile incasate de cele doua secretare PSD, Anisa-Niculina Stoica si Adriana Botorogeanu, in perioada in care au fost angajate fictiv la DGAPSC Teleorman.

14:10 - Liderul PSD, Liviu Dragnea, are la dispozitie doua ore sa se predea la cea mai apropiata sectie de politie, in caz contrar, va fi ridicat de acasa. Ulterior, urmeaza sa fie dus la inchisoare, cel mai probabil la Penitenciarul Rahova.

14:02 - Reprezentanta Comisiei Europene in Romania a postat o fotografie in care membrii sai urmaresc sentinta in cazul lui Liviu Dragnea. "Urmarim stirile in fiecare zi", este comentariul care insoteste imaginea.13:40 - Se citesc sentintele:

Floarea Alesu, fosta sefa a Directiei de Protectia Copilului Teleorman, judecata pentru abuz in serviciu si fals intelectual, ramane cu sentinta primita in faza de fond la 3 ani, 7 luni si 20 de zile de inchisoare cu executare in penitenciar. Ea urmeaza sa fie incarcerata astazi.

Liviu Dragnea - este condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Decizia a fost luata cu 4 voturi pentru si 1 vot impotriva.

Bombonica Prodana, fosta sotie a liderului PSD, a fost achitata pentru abuz in serviciu. In faza de fond a procesului, instanta incetase procesul penal deschis impotriva ei si a amendat-o cu 1.000 de lei.

Cele doua secretare PSD au ramas cu condamnarile primite in faza de fond, Adriana Botorogeanu - 2 ani cu supendare, iar Anisa-Niculina Stoica cu pedeapsa de 1 an de inchisoare cu suspendare.

Marineci Ionel, fost sef serviciu in DGASP Teleorman, a fost condamnat la 3 ani cu suspendare, in faza de fond el fusese condamnat la aceeasi pedeapsa.

Milos Rodica, fosta sefa a DGASPC Teleorman, a fost condamnata la 3 ani cu suspendare, in faza de fond ea fusese condamnat la aceiasi pedeapsa.

Gheorghe Nicusor, fost sef Serviciu in cadrul DGASPC Teleorman, a fost condmanat la 3 luni de inchisoare cu suspendare pentru fals intelectual. In faza de fond el fusese condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare.

Balaban Constantin, fost sef serviciu in cadrul DGASPC Teleorman, a fost condmanat la 1 an cu suspendare. In faza de fond el fusese condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare.

Marica Valentina, fost sef de Complex in cadrul DGASPC, a fost achitata. In faza de fond ea fusese condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare.

Olguta Sefu, fost director executiv adjunct DGASPC Teleorman, a fost condamnata la 1 an de inchisoare cu suspendare. In faza de fond ea fusese condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare.

13:30 - Presa a fost chemata in sala de judecata. Urmeaza ca magistratii sa citeasca sentinta in dosarul lui Liviu Dragnea.

11:40 - Au inceput deliberarile in procesul lui Liviu Dragnea. Sedinta de judecata in care a intrat magistratul Alexandra Rus s-a terminat, iar aceasta s-a retras pentru deliberari. Curtea instantei supreme s-a umplut de jurnalisti care transmit informatii de la proces.


Foto: Ziare.com


10:05 - Doi dintre magistratii care urmeaza sa dea decizia in cazul Liviu Dragnea, Alexandra Rus si Lucia Tog, intra dimineata in componenta unor completuri de 5 judecatori, astfel ca o posibila decizie ar putea fi data dupa-masa.

Acuzatiile DNA

Dragnea a fost acuzat ca, in calitate de presedinte al CJ Teleorman (2000-2012), respectiv de presedinte al PSD Teleorman, i-ar fi determinat pe sefii Directiei de Protectie a Copilului Teleorman sa le angajeze fictiv si sa le mentina in functii pe doua membre PSD: Adriana Botorogeanu (51 de ani) si Anisa-Niculina Stoica (46 de ani).

Pentru ca pesedistele nu au dat in toti anii in care au fost angajatele Directiei nicio zi pe la birou, desi aveau contract de munca in regula, statul a fost prejudiciat cu 108.612 de lei, reprezentand drepturi salariale incasate necuvenit, arata procurorii.

"Timp de 8 ani si jumatate si 4 ani si jumatate, nimeni nu a vazut ca cele doua secretare lipseau de la munca? In conditiile in care daca alti functionari lipseau 10 minute erau sanctionati!", spunea procurorul DNA, la ultimul termen din proces, pe 20 mai.

S-a prescris falsul intelectual?

Acuzatiile oficiale: instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual. In faza de fond a procesului, Dragnea a fost condamnat pentru instigare la abuz in serviciu (decizie data in majoritate) si achitat pentru instigarea la fals (decizie data in unanimitate).

Procurorii DNA au cerut in timpul procesului o pedeapsa mai mare pentru instigare la abuz si condamnare pentru instigare la fals intelectual.

Avocatii lui Dragnea au cerut in primul rand achitarea pentru ambele infractiuni. In cazul infractiunii de instigare la fals intelectual, aparatorii sustin ca s-ar fi prescris, aspect contrazis de DNA.

Citeste reactia liderului PSD: Dragnea, prima reactie dupa ce instanta a ramas in pronuntare: Nu mai am demult emotii

Bombonica Prodana a scapat

Alaturi de Liviu Dragnea, alte zece persoane au fost trimise in judecata in acest dosar, printre care Bombonica Prodana, fosta lui sotie, cele doua secretare PSD, dar si fosti sefi de servicii si directii din cadrul Protectiei Copilului Teleorman.

Bombonica Prodana (foto) a scapat de procesul penal pentru abuz in serviciu, dupa ce a primit o amenda de 1.000 de lei.


Foto: Andreea Alexandru/Mediafax/Hepta.ro


Ea a achitat prejudiciul produs prin fapta care i se imputa, in cuantum de 34.339 de lei, reprezentand drepturi salariale incasate necuvenit de cele doua secretare PSD, Adriana Botorogeanu - 22.560 lei si Anisa Niculina Stoica - 11.779 lei.

Acuzatiile privesc perioada in care aceasta a fost coordonator de complex de servicii destinat copilului si familiei (3 martie 2008 - 1 august 2008), cat si sef serviciu secretariat (3 iulie 2009 - 1 august 2010) la Directia Copilului Teleorman.

Portita de scapare a Bombonicai Prodana a fost un articol din Codul Penal care a fost in vigoare din octombrie 2010 pana in mai 2011. Acesta prevedea ca in cazul unor anumite infractiuni economice, daca inculpatul plateste prejudiciul, se poate aplica o pedeapsa doar cu amenda.

DNA nu a contestat decizia in cazul Bombonicai Prodana.

Citeste si: Articolul de lege care a salvat-o pe Bombonica Dragnea de acuzatiile in dosarul in care fostul sot a fost condamnat

Sentinta cu suspendare pentru secretare

Cele doua secretare PSD din acest dosar au recunoscut acuzatiile. Ele au primit, pe fond, sentinte blande pentru complicitate la abuz in serviciu si complicitate la fals intelectual.

- Anisa-Niculina Stoica - 1 an de inchisoare cu suspendare.

- Adriana Botorogeanu - 2 ani de inchisoare cu suspendare.

Un alt sef de serviciu din cadrul DGASPC Teleorman, care a recunoscut acuzatiile, Nicusor Gheorghe, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu.

Alti 5 sefi de servicii si de directii din cadrul DGASPC Teleorman au fost condamnati la sentinte de 3 ani cu suspendare.

Inculpatul-cheie

Un caz special este al Floarei Alesu, fosta sefa a Directiei de Protectia Copilului Teleorman, judecata pentru abuz in serviciu si fals intelectual. Ea a fost condamnata in faza de fond la 3 ani, 7 luni si 20 de zile de inchisoare cu executare in penitenciar, chiar daca a recunoscut acuzatiile.

Motivul: Floarea Alesu (foto) mai avea o condamnare, intr-un alt dosar, de 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenta.


Foto: Liber in Teleorman


Dupa cum am aratat, fosta sefa a Protectiei Copilului Teleorman a recunoscut acuzatiile si a spus ca motivul pentru care le-a mentinut in functii pe cele doua secretare a fost ca urmare a interventiilor facute de Liviu Dragnea.

De altfel, deoarece declaratiile lui Dragnea si Alesu se contraziceau, Inalta Curte a organizat o confruntare intre cei doi, o procedura judiciara extrem de rar folosita in aceasta instanta.

La ultimul termen din dosar, Alesu si-a sustinut pozitia. Ea a a inceput sa planga in ultimul cuvant. Femeia a spus ca nu a avut nicio legatura cu angajarea celor doua secretare PSD si ca a fost nevoita sa le mentina in functie.

Citeste si: Dragnea afla sentinta definitiva pe 27 mai, inainte de decizia CCR. DNA vrea pedeapsa mai dura, avocatii i-au cerut achitarea: Nu e Dumnezeu!

"Legea tacerii"

De altfel, aceasta teza, ca toti angajatii din DGASPC si Consiliul Judetean Teleorman stiau despre situatia celor doua secretare PSD, dar nu au zis nimic, a fost imbratisata si de completul care a dat deciziile pe fond in acest dosar.

"Sa nu spuneti nimic", "sa taceti", "stati in banca voastra", "tacerea este de aur", "sa va vedeti de treaba voastra" - erau sfaturile pe care angajatii Consiliului Judetean Teleorman le primeau de la sefii lor, atunci cand intrebau de ce doua secretare de la PSD erau angajate la DGASPC.

Marturiile acestora apar in motivarea din acest caz care are aproape 500 de pagini.

Citeste si: Legea tacerii in Teleormanul lui Dragnea: "Stati in banca voastra!"; "Sa nu spuneti nimic!"

Citeste detalii din motivarea Inaltei Curti la decizia din prima instanta: Dragnea a adoptat o conduita nelegala, antisociala si imorala, in dezacord cu rangul demnitatii publice detinute


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 292755 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
125 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

:)

FNI, Caritas, Bancorex, Astra, Safi, Gerald, prodimpex, Philadelphia, cosmeticcon, Dynamic Elite Club, Piramida caselor, Power eagles, banca de Credit Cooperatist Bankcoop

Miliarde de usd...

 

 

da da

normal ca urmeaa alte dosare , dar intoatdeuna catre opozitie. DNA e instrument politic. Stai linistit ca poate o sa ai si tu intr o zi un dosar sa vezi cu ce te lupti

 

 

in sfarsit...

in sfarsit , cancerul politicii romanesti a fost extirpat!

 

 

Este poate injust, dar echitabil

Spun injust pentru ca nu este normala abordarea legislatiei noastre, afara te intreaba "Ai prejudiciat statul cu 100,000 dolari, esti de acord sa dai 300,000 sau mergi la inchisoare?" (asta nu inseamna ca este iertat si la a 2-a abatere. Acolo accentul se pune deopotriva pe corectie dar si recuperarea prejudiciului. La noi ii baga in puscarie fara sa recupereze nimic, ba - culmea! - ii elibereaza si conditionat. Pai bai nene, poate te-ai corectat tu in puscarie, cand ai scris carti, dar mai sunt si banii de recuperat, cum sa iesi?

Pe de alta parte, sunt bucuros ca l-au incaltat (chiar daca, repet, mi se pare nedrept sa inchizi un om pentru 3 ani si jumatate doar pentru ca a pus o pila, in loc sa iei banii inapoi). Dar, cum spuneam, ma bucur, caci daca ramanea in libertate justitia ar fi fost doar un bau-bau, iar marile dosare pentru care chiar merita sa fie inchis (TelDrum etc.) ar fi fost desfiintate. In fond, a patit ca Adrian Nastase, nu l-au inchis pentru miliardele furate, ci pentru niste biete termopane pe care sunt convins ca si le permitea.

 

 

Ce tara de sălbatici!

...

 

 

Bombonel s-a impuscat in gat. Liviu ai grija

te rog, nu o duce la disperarepe Irina. Sa lasam gluma. Nu demult vizavi a murit un om. Infarct. S-a adunat multa lume. Nu intelrg placerea morbida a conationalililor mei. Cineva chiar filmeaza. Probabil va pune imaginile pe facebook. Ce oroare! Acum toti se inghesuie la casea lui Dragnea sa vada ce valiza are. Capatul scarii evolutiei Noastre e ascuns in ceata.

 

 

Nu doar ALDE. toata guvernarea PSD/ALDE

Stiu oameni care beau in ziua asta. Eu nu, nu ma bucur cine stie cat. Dragnea a primit ce a meritat, poate ca prea putin, dar nu e timpul trecut. Dar a meritat tot ce a patit. A tras o tara intreaga in mocirla, a corupt institutii, a macelarist sistemul de justitie, a compromis relatiile cu vestul, a transmis mesaje de ura incalificabila fata de opozitie, companii sau straini. A mers pana in panzele albe sperand ca scapa.

Poate ca Dragnea e de inteles. Dar cine ar mai trebui sa plateasca in plus sunt absolut toti oamenii politici din guvernarea PSD/ALDE (chiar si UDMR). Au mers ca ticalosii, in tacere, incolonati in spatele lui Dragnea, sperand ca le ofera ala Sfantul Graal al coruptiei: spalarea dosarelor din urma si imunitate totala in fata justitiei. Pana la capat au mers: am ajuns in situatia aberanta in care seful guvernarii si al principalului partid din Romana se retrage din activitatea politica DIRECT la puscarie. Suntem rusinea Europei, stirea asta e deja in toata lumea.

Orice om politic activ in guvernarea asta nu mai merita nicio a doua sansa pentru o cariera politica in Romania. Orice astfel de om e compromis total, consumat total. Ca vad ca au inceput cu totii azi sa cante povesti cu cat de opozanti au fost ei, cat de democrati sunt ei si cat au luptat cu "dictatorul". Toti: Dancila, Oprisan, Firea, Tariceanu, Tudorel, Negoita, Olguta, primarii si conslierii locali, parlamentarii si oamenii din guvern.

Si trebuie sa apara mai repede o alternativa la PSD pe partea stanga. E foarte posibil ca de la anulsa avem o guvernare PNL-USRPlus. Eu nu gandesc ca unii de pe aici: "sa stea ai nostri 1000 de ani la putere, sa nu avem opozitie". Nu se poate guvern bine si responsabil fara o opozitie reala. Te tine in priza, electoratul are alternativa daca o iei razna.

 

 

Perfect location, inspired choice!

Mai, dar eu stau si ma intreb, si-o aminti toar'su Dragnea parola de la Rahova? Caci parca parolase toata Romania.
Acum chiar ca ar trebui amendati ziaristii care se vor duce sa il intampine, caci el e in vizita privata acolo, nu eveniment public.

 

 

Incă sunt om...

Ești sigur? ......

 

 

Tu cu trezirea ati facut exact cum am spus..

dupa bataia primita ieri v-ati schimbat avatarurile...azi e Sarbatoare Nationala !!!!!!!!!! Urmeaza inca multi ani pt dragnea si pleiada lui ..carmen il urmeaza in curand si adinuta floricica si plumbita etc...ha ha...sunt varza ..noa alles gute.Acum e de sarbatorit...timpul vostru a trecut..bociti, bociti !!!!!

 

 

Bine, bai martirilor. Stati jos. Cat mai jos.

Dragnea "roman adevarat", zici tu? Hai, fugi ca lesin! Ce-a facut secatura asta pentru Romania, bai neomule? Si-a facut o mosie cat jumate din Alexandria, pe spinarea statului roman si-al romanilor napastuiti? Si-a facut conturi grase si proprietati prin America Latina, din banii ciorditi cu droaia de la statul roman si de la romanii cinstiti pe care i-a fraudat? Ce-a facut el bun in anii astia de guvernare? Autostrazi canci, spitale canci, scoli modernizate canci, prosperitate canci. Unica lui prioritate a fost sa-si scape pielea mizerabila de puscarie. Le-a aruncat pensionarilor in dispret cate 50 de lei in plus la pensie, pentru ca pe urma sa le ia inapoi cate 300 de lei prin taxe, impozite si scumpiri la toate alea. S-a indarjit sa tina poporul roman in indobitocire, saracie si subcultura, pentru ca astfel sa-l poata controla si cumpara cu doi covrigi si-o sticla de ulei. Si tu-l numesti "roman adevarat"??? Hai, du-te si boceste-l la poarta Rahovei pana te ineci in lacrimi! Si ia-i cu tine si pe trolii de pe-aici, care-l pupa in dos pe Infractorul Dragnea crezandu-l Dumnezeu pe pamant. Puteti sa si zaceti in parnaie impreuna cu el, daca poftiti. N-o sa va simta nimeni lipsa, fiti convinsi. Si nici n-o sa va considere careva "martiri ai neamului", fiindca nu sunteti decat niste slugoi amarati ai unui ticalos condamnat pe drept pentru magariile comise.

P.S. -Da' de ce nu va strangeti voi fo cateva jde mii de milioane, sa sariti sa va scoateti idolul din puscarie? Fiindca asa se lauda Dragnea nu demult, ca la semnalul lui o sa sara tot poporul sau cel putin trei sferturi din popor, sa-l scape de dupa gratii. Hai, ca la mitingurile lui megalomanice a reusit sa va adune, care cu forta, care cu 50 de lei si-o caserola cu mancare. Amaratilor!

 

 

Spre puscarie la Rahova au plecat doua masini; in

una dintre ele era drakknea ... Prima avea numarul cu ZBR si "suna" a zabrele, iar a doua era putin mai neutra DWZ, dar tot cu zabrele se termina !

 

 

Justia e oarba?

Eu nu cred ! Mai degraba, justitia e infuentabila! Justitia romană s-a facut, din nou, de cacao! Dragnea n-a semnat niciun document prin care cele doua fete sa vina la servici la sediul psd in loc sa mearga la sediul directiei ptr. ocrotire copiilor orfani, sau neajutorati! Halal justitie! P. S. N-am votat cu psd la europarlamentare. Am votat cu da la referendumul lui Johanis!

 

 

S au any tat deja peste 20 de Detinuti ce vor cu Penalul

Porkar la baie 😁😀😃

 

 

Abia primul cancer; ce-i drept poate cel mai mare !

Mai urmeaza si alte cancere de extirpat ...

 

 

Prima   1   2   3   4   5   6   7   8   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor