Inca un lider PSD isi arata sustinerea pentru disidentii din partid: Dragnea a ajuns un om orbit de putere si spaime imaginare

Miercuri, 19 Septembrie 2018, ora 14:45
8746 citiri
Inca un lider PSD isi arata sustinerea pentru disidentii din partid: Dragnea a ajuns un om orbit de putere si spaime imaginare
Foto: Arhiva Facebook/ Marcel Ciolacu

Presedintele PSD Buzau, Marcel Ciolacu, sustine demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD pentru ca liderul social-democrat "a ajuns un om orbit de putere, orgolii si spaime imaginare".

"Dintotdeauna, PSD a fost partidul apropiat de oameni, un partid care a ascultat problemele lor si a incercat sa le rezolve. Faptul ca niciodata nu am abdicat de la acest principiu a facut sa castigam alegeri si sa guvernam corect.

Sustin Scrisoarea semnata de colegii mei pentru ca am convingerea ca PSD poate sa faca in continuare lucruri bune pentru Romania. Pentru a realiza asta, trebuie sa intelegem ca solidaritatea de partid nu inseamna sa fim pasivi unor decizii gresite care continua de prea mult timp. Aceste decizii gresite se suprapun cu dorinta de si mai multa putere a lui Liviu Dragnea.

Un presedinte PSD care a facut lucruri bune, dar care, astazi, din pacate, nu mai este omul pe care l-am cunoscut in urma cu ceva ani. Din pacate, Liviu Dragnea a ajuns un om orbit de putere, orgolii si spaime imaginare", a scris miercuri, pe Facebook, liderul PSD Buzau, Marcel Ciolacu.

Acesta a spus ca problemele personale ale liderului PSD "fac ca modificarile la Legile Justitiei sa nu poata fi realizate".

"Nu putem accepta ca libertatea de exprimare in PSD sa fie suprimata, colegi de-ai nostri sa fie dati afara, iar deciziile sa se ia in mod arbitrar de catre un singur om. Nu putem tolera sa vedem cum fractura din societate se adanceste pe zi ce trece si ca ura care ne desparte a ajuns mai puternica decat lucrurile care trebuie sa ne uneasca si sa ne duca inainte ca natiune.

Nu putem asista la izolarea Romaniei pe plan extern si la asocierea ei cu state sanctionate si puse la colt pentru nerespectarea valorilor si principiilor europene. Problemele personale ale lui Liviu Dragnea fac ca modificarile la legile justitiei sa nu poata fi realizate. In locul unei consultari, avem de-a face cu niste decizii impuse unilateral.

Iar societatea raspunde pe buna dreptate la acest comportament. Sustin modificarile Legilor Justitiei, dar facute de o maniera corecta prin consultarea tuturor partilor implicate", a mentionat Ciolacu.

Liderul PSD Buzau a adaugat ca demisia lui Dragnea e cel mai rapid mod sa se opreasca cu "scandalurile din tara".

"Toate aceste lucruri se identifica, din pacate, cu Liviu Dragnea si cu modul sau total gresit in care a inteles sa exercite puterea si increderea pe care PSD i le-a dat. Pentru toate acestea, cred ca a venit timpul ca Liviu Dragnea sa inteleaga faptul ca pentru binele Romaniei si al PSD ar trebui sa faca un pas in spate.

E cea mai buna si rapida solutie pentru a inceta cu scandalurile din tara si a ne intoarce la problemele de zi cu zi ale guvernarii alaturi de partenerii nostri de la ALDE. Avem nevoie de stabilitate, responsabilitate si coerenta in actul de guvernare pentru ca aceasta este dorinta oamenilor care ne-au votat.

Pentru a redeveni acel PSD apropiat de oameni si de problemele lor!", a conchis Ciolacu.

Scrisoarea contestatarilor din PSD, de care se vorbeste de o saptamana, contine 19 puncte, primul dintre ele fiind legat de demisia lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte PSD si al Camerei Deputatilor. Scrisoarea e semnata de trei membri: Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu.

Demersul REPER de a avea un reprezentant în Biroul Electoral Central ajunge la Curtea Constituțională
Demersul REPER de a avea un reprezentant în Biroul Electoral Central ajunge la Curtea Constituțională
Reprezentanţii REPER au transmis că excepţia de neconstituţionalitate ridicată de partid prin contestaţia depusă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) privitor la decizia...
Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte de Casație și Justiție a validat, marți, 19 martie, alianța electorală Dreapta Unită USR – PMP – Forța Dreptei, admițând contestația făcute de cele 3 formațiuni...
#Marcel Ciolacu scrisoare demisie Dragnea , #PSD