Baronii PSD s-au razgandit: nu mai vor sa iasa de la guvernare

Sambata, 06 Iunie 2009, ora 10:59
1511 citiri
Baronii PSD s-au razgandit: nu mai vor sa iasa de la guvernare
Foto: Gandul

La 48 de ore de cand declarase ca PSD e nemultumit de Coalitie si ca va analiza ruperea protocolului cu PD-L, Liviu Dragnea s-a razgandit: nu exista nici o nemultumire si n-a avut loc nici o discutie despre iesirea de la guvernare.

In urma cu doua zile, vicepresedintele PSD Liviu Dragnea (foto) declara ca la varful PSD exista o mare stare de nemultumire in legatura cu modul in care functioneaza Coalitia cu PD-L si ca partidul va decide dupa alegerile de duminica daca mai ramane sau nu la guvernare, relateaza Cotidianul.

In prezent, liderul baronilor locali ai PSD nu-si mai aduce aminte de nemultumirile din partid si nici de videoconferinta de luni a conducerii centrale a partidului in cadrul careia o mare parte a liderilor judeteni au cerut sa se analizeze ruperea protocolului cu PD-L.

Liviu Dragnea: N-a existat nicio discutie in acest sens

Liviu Dragnea a declarat vineri ca in PSD nu a avut loc o discutie despre iesirea de la guvernare, ca nu se doreste acest lucru, adaugand ca dupa alegeri e nevoie ca intre PSD si PDL sa apara linistea dupa o campanie in care au fost multe acuzatii, in special din partea PD-L.

Dragnea a negat ca PSD planuieste sa paraseasca guvernarea, a recunoscut ca supararile pesedistilor sunt intemeiate si a pus pe seama "temperaturii mari din campanie" atacurile intre cele doua partide.

"Nu s-a purtat in partid niciun fel de discutie despre o eventuala iesire de la guvernare, au fost cateva iesiri publice ale unor colegi, care, in parte, pot fi intelese; este vorba de foarte multa suparare acumulata in aceasta perioada, o mare parte indreptatita", a declarat el, completand "Noi nu vrem sa iesim de la guvernare, credem ca este important ca PSD sa ramana la guvernare in acest an important pentru Romania".

Soti si sotie in guvern, divortati in afara partidului

"Nu stiu cat va mai dura aceasta tensiune dintre PSD si PD-L, pentru ca nu e normal ca PSD si PD-L sa fie sot si sotie in guvern si divortati in afara partidului", a spus Liviu Dragnea, vineri seara, in cadrul unei emisiuni tv.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#PSD iesire guvernare, #Liviu Dragnea coalitie , #PSD
Comentarii
Poza AIUREA AIUREA
AIUREA AIUREA
rank 5
FITI VIGILENTI ! FITI INTELIGENTI ! NU VOTATI CU HOTII SI MINCINOSII DIN PD-L SI PSD !