Detalii din culisele sedintei PSD: Pleaca pana la urma Dragnea din fruntea partidului? - surse

Miercuri, 27 Mai 2015, ora 19:13
3086 citiri
Detalii din culisele sedintei PSD: Pleaca pana la urma Dragnea din fruntea partidului? - surse

Mai multe detalii din sedinta cu usile inchise ale conducerii PSD ies la iveala, pe surse. In timp ce Liviu Dragnea ar fi ramas ferm pe pozitie si si-a mentinut decizia de a demisiona din functia de presedinte executiv, Victor Ponta ar fi spus ca "CEX-ul decide".

"Nu renunt la demisie", le-a spus Liviu Dragnea colegilor din PSD, miercuri dupa-amiaza, cu toate ca unii social-democrati au declarat public ca isi vor da si ei demisia daca acesta nu revine asupra deciziei, potrivit unor surse citate de B1 Tv.

Mai multi lideri locali PSD s-au oferit miercuri sa demisioneze daca Dragnea nu renunta la demisia din functia de presedinte executiv al partidului, scrie si stiripesurse.ro.

Miercuri dupa-amiaza se desfasoara sedinta Comitetului Executiv National al PSD si liderul Victor Ponta ar fi declarat ca "CEX-ul decide" cu privire la plecarea lui Dragnea.

Conducerea PSD, in sedinta - Cand se discuta demisia lui Dragnea

Comitetul Executiv National s-a reunit de la ora 17.00 la sediul central al partidului si unul dintre subiectele discutate este demisia presedintelui executiv, Liviu Dragnea.

Ponta se autodenunta? "Ce a facut Dragnea am facut si eu, si altii de aici de la masa" (Video)

Liviu Dragnea declara miercurea trecuta ca isi mentine decizia de a renunta la functia de presedinte executiv al PSD, ca urmare a deciziei instantei de a-l condamna in dosarul "Referendumul".

Sedinta Comitetului Executiv al PSD fusese programata initial pentru miercurea trecuta, in vederea unei discutii privind retragerea functiei de presedinte executiv pentru Liviu Dragnea, insa a fost amanata cu argumentul ca tot miercuri, la ora 16.30, era organizata la Palatul Cotroceni ceremonia de depunere a juramantului de catre noul ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Dragnea se da jos greu din varful PSD: Sedinta in care urma sa isi depuna mandatul, amanata din nou (Video)

Dragnea nu va mai fi No. 2 in PSD: Astazi demisia mea va fi efectiva (Video)

Atat Ponta, cat si alti lideri PSD au aratat insa ca Rezolutia conform careia persoanele cu probleme in justitie trebuie sa isi piarda functia politica nu ar trebui sa i se aplice lui Dragnea, deoarece vizeaza doar cazuri de coruptie, iar in cazul acestuia nu ar fi fost comisa o astfel de fapta.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Dragnea demisie sedinta PSD, #Dragnea demisie , #PSD