Dragnea a refuzat sa taie o panglica in culorile steagului secuiesc. Seful CJ Harghita: Ponta ar fi taiat-o

Joi, 11 Septembrie 2014, ora 23:59
7863 citiri
Dragnea a refuzat sa taie o panglica in culorile steagului secuiesc. Seful CJ Harghita: Ponta ar fi taiat-o

Vicepremierul Liviu Dragnea a participat, joi, la inaugurarea DJ 174A Vatra Dornei - Borsec, in Harghita, unde a taiat panglica tricolora, dar a refuzat sa taie si o panglica in culorile steagului secuiesc, pusa la sugestia presedintelui CJ Harghita, Borboly Csaba.

"Este singura panglica pe care am recunoscut-o si pe care o recunosc, este tricolorul romanesc. Sunt membru al Guvernului Romaniei, am venit aici sa inaugurez o investitie publica pe teritoriul Romaniei si am taiat panglica ce se taie oriunde in aceasta tara, si la Teleorman taiem aceeasi panglica, si la Cluj, si oriunde, am taiat-o cu drag si o tin la piept", a spus Liviu Dragnea.

Dragnea, despre proiectul de autonomie al UDMR: Nu exista nicio sansa sa prinda viata vreodata

Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, la sugestia caruia a fost amplasata, pentru inaugurarea drumului, si o panglica in culorile steagului secuiesc, a sustinut ca nu este suparat din cauza refuzului vicepremierului.

"Eu cred ca trebuie sa intram in normalitate si fiecare taie atatea panglici cate doreste, pentru ca asta este obiceiul la noi si omul unde merge se tine de obiceiuri, dar cine nu, o sa vedem, eu nu ma supar in niciun fel. Cred ca de acum incolo nimeni nu trebuie sa se supere daca vom taia si aici si in alte parti ale judetului doua panglici, pentru ca traim impreuna si trebuie sa convietuim in pace si sa dezvoltam impreuna acest judet, asadar eu cred ca data viitoare o sa taie panglica", a spus Borboly Csaba.

Presedintele CJ Harghita s-a aratat convins ca, daca ar fi venit la Bilbor, premierul Victor Ponta ar fi taiat panglica secuiasca.

Ponta sustine autonomia Tinutului Secuiesc? Premierul e "pentru orice fel de discutie"

Totodata, el a tinut sa mentioneze ca vicepremierul Dragnea este binevenit oricand in Harghita, pentru ca "mai sunt multe lucruri de facut in judet".

"Era vorba ca vine domnul premier si nu cred ca el nu ar fi taiat-o. Domnul vicepremier Dragnea este binevenit oricand, pentru ca si aici, la Bilbor, inca mai este de lucru si in celelalte parti ale judetului. Panglica (secuiasca - n.r.) este pentru prima data cand o folosim in zona nordica a judetului, dar nu va fi ultima data, de acum incolo o sa tai cele doua panglici, pentru ca asa este normal, sa avem doua drapele sau trei sau patru, cate ne trebuie, care cum simte, sunt simboluri asadar si acest lucru este si va fi normal in viitor", a conchis Borboly.

CSM ataca proiectul de autonomie a Tinutului Secuiesc: O agresiune la adresa statului de drept (Video)

La inaugurarea DJ 174A din comuna Bilbor era asteptat si premierul Victor Ponta, insa acesta a decis sa plece de la Toplita direct catre Bistrita-Nasaud.

DJ 174A Vatra Dornei - Borsec a fost inceput in 2000-2001 si s-a finalizat in septembrie 2014, fiind o investitie de 4.363.852,77 de lei, la care Consiliul Judetean Harghita a contribuit cu 1.648.939,89 de lei, restul de 2.714.912,88 lei fiind acoperit din fonduri guvernamentale, prin Programul National de Dezvoltare Locala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#Dragnea panglica Tinutul Secuiesc, #Ponta autonomie Tinut Secuiesc UDMR , #PSD