Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Dragnea: ACL nu poate pune un guvern credibil

Marti, 18 Noiembrie 2014, ora 10:34
3706 citiri
Dragnea: ACL nu poate pune un guvern credibil
Foto: Arhiva

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat ca Guvernul Ponta nu trebuie sa demisioneze, argumentand ca "ACL nu poate pune maine pe masa un guvern credibil si cu oameni eficienti".

"Daca astazi noi iesim de la guvernare, Romania va intra intr-o stare de destabilizare profunda", a spus Liviu Dragnea, luni seara la Antena 3.

In opinia sa, este important pentru Romania ca actualul Guvern sa duca mai departe cresterea economica. "De aceea am hotarat cu totii ca nu parasim guvernarea", a adaugat liderul PSD.

Tariceanu: Nu vad niciun motiv ca actuala guvernare sa demisioneze

O opinie similara are si Calin Popescu-Tariceanu, cel care ar fi putut ajunge premier daca Victor Ponta castiga alegerile prezidentiale. Tariceanu a sustinut, la acelasi post de televiziune, ca o demisie a executivului ar crea instabilitate si ca Guvernul este perfect legitim, in urma alegerilor din 2012.

ACL cere demisia Guvernului Ponta: Vezi reactia premierului

ACL a cerut demisia Guvernului Ponta inca de duminica seara, pentru proasta organizare a alegerilor din diaspora.

Victor Ponta a declarat insa, luni, ca este hotarat sa ramana in functia de prim-ministru si sa conduca actualul guvern pana in 2016, pentru a duce la indeplinire "programul pentru care am fost ales".

"Intentionez sa continui actul de guvernare, alaturi de PSD, UNPR, PC, UDMR, PLR, sa adoptam in continuare bugetul", a mai aratat Ponta.

Ponta: Sunt trist, imi pare rau. Sunt hotarat sa raman in functie

Biroul Electoral Central (BEC) a anuntat, luni dimineata, ca dupa numararea voturilor din 96,5% din sectii a reiesit urmatorul rezultat: Klaus Iohannis a obtinut 54,66% dintre voturi, iar Victor Ponta 45,33%. Prezenta la vot la alegerile de duminica a fost de 63,95%, adica peste 11,3 milioane de persoane.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Liviu Dragnea demisie Guvern, #vicepremier PSD demisie guvern , #PSD