Dragnea candideaza la parlamentare si spune ca nu-i e frica de dosare (Video)

Miercuri, 24 Octombrie 2012, ora 12:15
2789 citiri
Dragnea candideaza la parlamentare si spune ca nu-i e frica de dosare (Video)
Foto: Ziare.com

Presedintele Consiliului Judetean Teleorman Liviu Dragnea a anuntat, miercuri, ca va candida la alegerile parlamentare, apreciind ca unul dintre motive este votul celor 7,4 milioane de romani care au vrut demiterea lui Basescu.

Dragnea a spus ca isi va achita obligatia fata de oameni, chiar daca i se vor deschide 100 de dosare.

"O sa fac mai bine pentru acest judet in Parlament, peste 70 la suta dintre teleormaneni au spus ca pentru acest judet ar fi mai bine daca eu voi fi in Parlament. Colegii mei primari au spus la fel si nu au spus ce au visat ei noaptea, au spus ce au discutat cu cetatenii din orasele lor, astfel ca am luat aceasta decizie care este o decizie importanta si grea pentru mine. Sunt multe motive care m-au determinat sa fac acest lucru si o sa enumar cateva dintre ele", a sustinut Dragnea.

De asemenea, el a precizat ca unul dintre motivele pentru care a decis sa candideze la alegerile parlamentare este votul celor 7,4 milioane de romani care s-au exprimat la referendum pentru demiterea lui Traian Basescu.

"In primul rand, vreau sa reprezint la varf acest judet Teleorman care imi este foarte drag si cetatenii acestui judet care imi sunt foarte dragi. A venit vremea sa fac mai mult pentru ei, a venit vremea ca onoarea pe care mi-au acordat-o si increderea pe care mi-au acordat-o sa o folosesc in Parlamentul Romaniei.

Al doilea motiv in reprezinta cei 7,4 milioane de romani care asta vara au spus ceva profund si chiar daca voi ramane singur, chiar daca mi se vor deschide inca 100 de dosare nu voi ezita si imi voi achita obligatia fata de ei si anume sa li se faca dreptate pana la capat.

Al treilea motiv important il reprezinta necesitatea ca in Romania sa se realizeze un proiect national, un proiect de tara. Incepand cu anul viitor, se va realiza reforma constitutionala, reforma administrativa, descentralizarea si se va realiza un plan, o strategie cu termene precise, clare de dezvoltare durabila a Romaniei", a explicat Dragnea.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Liviu Dragnea candidat alegeri parlamentare, #Dragnea candidat parlamentare Teleorman, #alegeri parlamentare USL, #candidati USL parlamentare , #PSD