Dragnea, catre Putere: Voi unde sunteti fratilor? Sau, mai bine spus, cati mai sunteti?

Sambata, 07 Aprilie 2012, ora 14:54
2226 citiri
Dragnea, catre Putere: Voi unde sunteti fratilor? Sau, mai bine spus, cati mai sunteti?
Foto: Antena 3

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a deschis sambata mitingul USL din Bucuresti, ironizand Puterea si spunand ca cei din USL sunt uniti, se intreaba insa cei din PDL, UNPR si UDMR unde sunt si mai ales "Cati mai sunteti fratilor?"

"Le putem spune raspicat celor din PDL, UDMR, UNPR, ne spuneau zilnic la emisiunile televizate ca o sa ne certam, ca o sa ne desfiintam. Noi suntem aici, dar voi unde sunteti fratilor? Sau, mai bine spus, cati mai sunteti?", a precizat Dragnea de la tribuna, starnind rumoare in pavilionul de la Romexpo.

Pe de alta parte, trecand la lucruri serioase, Dragnea a atentionat USL ca alegerile din 2012 sunt total diferite de precedentele teste electorale.

"Urmeaza alegerile locale, toti cei care suntem in sala trebuie sa fim constienti ca sunt alegeri total diferite de oricare alte alegeri. Ne vom lupta cu cea mai bogata, nemiloasa Putere care a existat in Romania de la Revolutie incoace. Avem de partea noastra cetatenii.

Nu mai e vorba de a castiga un primar sau un sef de CJ, trebuie sa convingem oamenii ca trebuie sa scapam Romania, ca noi, USL, suntem singura alternativa la actuala Putere.

Nu ne este frica, nu cedam, nu ne repliem, nu negociem, nu facem intelegeri, ne batem. Aveti incredere in voi, aveti incredere ca vom castiga", a sustinut Dragnea.

Secretarul general al PSD, care are rol de gazda la manifestarea de sambata de la Romexpo, a subliniat misiunea USL este sa scape tara de "blestemul" actualei puteri.

"Evident vom castiga toate aceste alegeri din 2012", a completat increzator Dragnea.

Delegatii celor trei partide componente ale USL, PSD, PNL si PC, au votat, sambata dimineata, in unanimitate, rezolutia privind necolaborarea cu PDL si cu Traian Basescu. De asemenea, liderul PNL Crin Antonescu a fost validat drept candidat al USL la presedintie, iar seful PSD Victor Ponta a fost nominalizat pentru Palatul Victoria.

La Congresul liberalilor, fostul prim-vicepresedinte al PDL, Sorin Frunzaverde, a devenit vicepresedinte al PNL. Ludovic Orban s-a opus insa deciziei, fiind unul dintre cei patru liberali care au votat impotriva.

Pe de alta parte, la deschiderea congresului PSD, Ponta a rupt, de la tribuna, scrisoarea prin care presedintele Traian Basescu ii anunta pe liderii Opozitiei ca este pregatit sa isi dea demisia, daca USL va sustine revizuirea Constitutiei.

Nici intalnirea conservatorilor nu a fost scutita de momente neasteptate. Cristian Popescu Piedone a anuntat, sambata, de la pupitrul Congresului PC, ca intentioneaza sa intre, in 2016, in cursa pentru sefia Primariei Bucuresti.

Dupa congresele separate, cele trei partide s-au reunit in pavilionul central de la Romexpo, pentru mitingul comun la care au fost anuntati 10.000 de participanti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dragnea ironic PDL, #Dragnea miting USL , #PSD