Dragnea, despre BMW-ul de 100.000 de euro: E al fiului, sa plateasca amenda. Masina mea a fost accidentata grav, cu Irina la volan

Joi, 03 Mai 2018, ora 23:03
7610 citiri
Dragnea, despre BMW-ul de 100.000 de euro: E al fiului, sa plateasca amenda. Masina mea a fost accidentata grav, cu Irina la volan
Foto: Arhiva Facebook/Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca masina cu care a fost la mare este imprumutata de la fiul sau, deoarece masina sa a fost implicata intr-un accident rutier, la volan aflandu-se iubita sa, Irina Tanase.

Referitor la informatiile potrivit carora masina figureaza cu Inspectia Tehnica Periodica (ITP) expirata, liderul PSD a spus ca, daca este adevarat, fiul sau sa fie amendat si sa se "invete minte".

"Am vazut tot felul de detectivi, unii parati, vai de mama lor, ma iertati ca vorbesc asa. Am vazut si o domnisoara care umbla libera prin Teleorman, care a facut o mare analiza si o mare investigatie. Masina nu e a firmei unde este actionar fiul meu, este a lui personala. Masina mea a fost accidentata grav acum o perioada, cu Irina - multumesc lui Dumnezeu ca a scapat - si a fost avariata grav, este acum reparata, este inca in service.

Este vorba despre masina pe care o am in declaratia de avere, (BMW - n.r.) X5, pe care am mostenit-o de la fratele meu. In ceea ce priveste ITP-ul - am inteles ca nu e - fiul meu sa primeasca amenda, sa se invete minte. L-am rugat sa-mi imprumute masina, mi-a imprumutat-o, ii multumesc foarte mult, si eu i-am imprumutat cand el inca nu avea masina, m-am dus la mare si am venit", a spus Liviu Dragnea.

Povestea cu taxa de pod: "Seful CNAIR era si el undeva, se auzeau pasarele in telefon"

El a mai sustinut ca s-a chinut sa plateasca taxa de pod de la Fetesti, iar cand a vazut ca nu poate, l-a sunat pe Stefan Ionita, directorul CNAIR, pentru a-i spune despre problema.

"M-am chinut sa dau SMS-ul ala ca sa platim (taxa de pod de la Fetesti - n.r.), l-am sunat pe domnul Ionita de la companie (de drumuri - n.r.) - 'Domnule, suntem si noi aici, pe autostrada, si vrem sa platim, nu vreti sa luati banii'. Mi-a spus ca verifica, nu stia, ma asteptam sa stie, dar sigur ca era si el undeva (in vacanta - n.r.), ca se auzeau niste pasarele in telefon.

M-a sunat ulterior si mi-a spus ca este o problema la compania de telefonie (...) dar ce facem noi, cei care vrem sa platim? Mi-a dat raspunsul (...) ca puteti plati si maine. Dar domnule, cei care au trecut ieri si au zis ca platesc azi, ce fac? Preferam sa lasam niste oameni sa plateasca o amenda neavand nicio vina sau va reglati voi problema intre voi, intre STS si operatorul de telefonie. Nu e nici treaba mea, nici a celorlalti participanti la trafic sa vada unde este problema", a relatat Liviu Dragnea.

Poza buclucasa de pe Facebook

Liderul PSD a interactionat marti seara cu mai multi oameni pe Facebook, iar la un moment dat a postat o poza in care apare ca a efectuat plata rovinietei, unde se vede si seria de sasiu a masinii.

Deputatul USR Ionut Mosteanu a analizat fotografia si asa a dedus ca masina este un BMW de peste 100.000 de euro si care nu apare in declaratia de avere a liderului PSD.

"M-am uitat ca domnul Dragnea a fost foarte activ pe Facebook aseara (marti - n.r.). Avea timp, s-a tot blocat traficul si a pus o poza cu chitanta (prin care a platit rovinieta - n.r.) in care se vedea si seria de sasiu. La o simpla verificare pe internet am vazut ca seria de sasiu corespunde unei masini BMW Seria 7 de ultima generatie, un BMW foarte nou, de peste 100.000 euro.

Ma bucur pentru dansul ca are prieteni asa de buni care, iata, ii dau o astfel de masina sa se duca la mare de 1 Mai pentru ca nu este masina dansului, nu este in declaratia de avere sau poate si-a cumparat-o si o sa o vedem in declaratia de avere din iunie", a afirmat deputatul USR.

Conform G4media.ro, Valentin Dragnea, fiul liderului PSD, a cumparat automobilul in 2016 de la dealerul BMW Proleasing Motors Ploiesti, contra sumei de circa 130.000. Masina este un BMW 740, an de fabricatie 2015, motor 3000 centimetri cubi, 320 cai putere.

De asemenea, Recorder.ro a relatat ca, potrivit seriei de sasiu inscrise pe bon, masina condusa de Liviu Dragnea are Inspectia Tehnica Periodica expirata, dupa cum indica baza de date a Registrului Auto Roman.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Dragnea masina BMW fiu amenda ITP, #Dragnea masina accident Irina Tanase , #PSD
Comentarii
Poza ORCA
ORCA
rank 5
Merge bine porkaria. Deci, faceti o porkarie si mai mare, cu Dragnea