Dragnea, despre mazilirea lui Vanghelie, frauda cu fonduri UE si Bac

Luni, 04 Iulie 2011, ora 22:21
3941 citiri
Dragnea, despre mazilirea lui Vanghelie, frauda cu fonduri UE si Bac
Foto: TVR

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a vorbit luni seara despre mazilirea lui Marian Vanghelie de la sefia filialei din Bucuresti, masura descrisa ca "una de sprijin, in urma careia toata lumea va avea de castigat".

"Vanghelie nu a fost decapitat. Ceea ce face PSD este o actiune de sprijin in ceea ce priveste structurarea partidului. Nu este o masura impotriva cuiva. A fost o decizie a Comitetului Executiv, Victor Ponta a discutat inainte o ora cu Marian Vanghelie si i-a explicat cat a putut de bine situatia", a declarat Liviu Dragnea, invitat la TVR.

Organizatia PSD Bucuresti, a apreciat presedintele CJ Teleorman, "este un caz special, pentru ca organizatia nu trebuie sa fie doar cea mai mare, ci trebuie sa fie si cea mai tare".

"In final, toata lumea va avea de castigat, ceea ce am facut noi este un sprijin pentru organizatia de Bucuresti. Exista potential neexploatat in fiecare zona sociala a Bucurestiului. Marian Vanghelie are o functie in PSD: el este Marian Vanghelie. Acum a crescut, este un lider", a declarat evaziv Liviu Dragnea, cand a fost intrebat ce i s-a reprosat fostului lider PSD Bucuresti.

De asemenea, Liviu Dragnea a negat vehement faptul ca Marian Vanghelie a fost inlaturat pentru ca se opune cu o indarjire sustinerii lui Sorin Oprescu.

"Candidatul pe care il sustine USL la alegerile prezidentiale este Crin Antonescu. Daca nu se intampla nimic, el va fi candidatul la Cotroceni in 2014. Pe Sorin Oprescu daca-l sustinem la Primaria Capitalei e foarte bine, dar pentru scaunul de la Cotroceni nu se pune problema", a mai adaugat pesedistul.

Dragnea neaga acuzatiile de blat cu fonduri UE

Pe de alta parte, Liviu Dragnea a negat vehement toate informatiile aparute in presa, potrivit carora a acordat doua contracte de reabilitare a soselelor din Teleorman firmei Tel Drum, apartinand unor apropiati de-ai sai.

Mai mult, sustine Dragnea, va da in judecata ziarul Adevarul, care a dus, in ultimele doua saptamani, "o campanie comandata impotriva sa".

"Le voi da jurnalistilor de la acest ziar serios sansa se probeze informatiile in fata judecatorilor. Libertatea de exprimare se vede cel mai bine in fata instantei. Acum, Doamne iarta-ma, nu se poate aplica logica coincidentei?", s-a justificat Liviu Dragnea, vizibil iritat de insistentele moderatoarei.

Acesta a subliniat ca "nu-i ajung cateva minute pentru a dezminti o campanie de denigrare de doua saptamani", acuzandu-l in schimb pe Catalin Vatafu, presedintele ACIS.

"Intr-adevar, este vorba de un conflict de interese in Teleorman, dar nu este vorba de conflict de interese la CJ Teleorman. E vorba de un fost consilier, Catalin Vatafu, acum presedinte ACIS, acolo se discuta de conflict de interese", a adaugat Liviu Dragnea.

Se copiaza de cand s-a inventat educatia

De asemenea, Liviu Dragnea a comentat si pe marginea rezultatelor catastrofale pe care le-au obtinut candidatii din acest an la examenul de bacalaureat.

In opinia acestuia, intreaga vina o poarta actuala Putere, din cauza careia a disparut "motivatia copiilor si a profesorilor".

"Sa vedem daca nu cumva salariile miscorate ale profesorilor, tulburarile, presiunile la care sunt supusi profesorii nu sunt cauzele principale. Taierile salariile poate duc la scaderea devotamentului", a apreciat presedintele CJ Teleorman.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#dragnea blat fonduri ue, #liviu dragnea vanghelie psd , #PSD