Dragnea, despre o posibila functie de premier: Sa ajungem acolo (Video)

Marti, 06 Octombrie 2015, ora 21:50
3323 citiri
Dragnea, despre o posibila functie de premier: Sa ajungem acolo (Video)
Foto: Ziare.com

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca nu isi doreste in prezent sa devina prim-ministru, subliniind totodata ca social-democratii nu vor face parte dintr-un Executiv in care nu detin si aceasta functie.

Intr-o emisiune la Romania Tv, Dragnea a fost intrebat, marti seara, daca isi doreste sa ajunga in fruntea Guvernului anul urmator.

"Nu stiu, sa ajungem acolo. Vreau sa fiu unul dintre acei oameni, care, impreuna cu altii, sa ne strangem in jurul unei mese si sa construim un plan pe 25 de ani", a precizat Liviu Dragnea.

"Ma intereseaza aproape exclusiv functia de presedinte al PSD pe care sa o gestionez foarte bine pana la sfarsitul lui 2016 si cu cele doua alegeri generale si locale castigate", a mai spus presedintele interimar al PSD.

Acesta a subliniat ca social-democratii nu isi mai doresc sa faca parte dintr-un Guvern pe care nu il conduc, dand ca exemplu perioada in care PSD a fost la guvernare cu Emil Boc prim-ministru.

"PSD nu va sta intr-un guvern in care premierul nu e din PSD. Este cel mai mare partid din Romania, nu isi poate permite sa ramana intr-un Guvern in care nu are decizia finala, dar are cele mai mari posturi posibile", a mai declarat Liviu Dragnea.

Nu in ultimul rand, presedintele interimar al PSD si-a reconfirmat sprijinul pentru prim-ministrul Victor Ponta: "Ponta este un premier eficient, a condus guverne cu rezultate iar PSD nu are de ce sa ii retraga sprijinul politic in conditiile in care nu avem niciun fel de alte alternative, doar scenarii".

Alegeri la PSD: Costul incredibil al unui buletin de vot

Congres de forma la PSD: Dragnea candideaza de unul singur la sefia partidului

Liviu Dragnea este unicul candidat social-democrat la functia de presedinte al formatiunii, votul final si oficializarea urmand sa aiba loc in cadrul Congresului din 18 octombrie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Liviu Dragnea premier, #Dragnea PSD guvernare, #Dragnea Congres PSD , #PSD
Comentarii
Poza Marin2134
Marin2134
rank 5
Opozitia tot spera intr-un razboi Dragnea-Ponta! Degeaba!
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Dracnea ii cam sta in cale lui Oprea.