Dragnea, despre supararea pe Ponta si pericolul sa fie "sapat": Am crezut ca era firesc sa ma voteze

Miercuri, 29 Iulie 2015, ora 21:56
4269 citiri
Dragnea, despre supararea pe Ponta si pericolul sa fie "sapat": Am crezut ca era firesc sa ma voteze
Foto: Digi24

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a vorbit miercuri seara despre momentele recente in care Victor Ponta a actionat altfel decat ar fi vazut el de cuviinta prin prisma prieteniei lor - demisia de la sefia PSD si votul pentru Rovana Plumb.

Cu toate acestea, Dragnea sustine ca nu se asteapta sa fie "sapat" de catre Victor Ponta, ci sa fie ajutat.

"Ponta nu are un caracter care sa-l determine sa ma sape, ca sa folosesc termenii lui. Dimpotriva, el ma va ajuta pe mine si eu pe el", a spus Dragnea, la Digi 24.

Despre momentul demisiei lui Ponta de la sefia partidului fara a se consulta cu nimeni Dragnea a spus ca l-a deranjat, dar i-a trecut in cateva zile.

"Pe un prieten te superi si-ti trece repede, nu ramai suparat pe viata. Normal ca m-am suparat, as fi vrut sa imi spuna. A fost o suparare atunci, a tinut cateva zile", a povestit seful interimar al social-democratilor.

Si mai prost insa pare ca i-a picat faptul ca Ponta nu l-a sustinut pe el, ci pe Rovana Plumb pentru interimat.

"Nu mi-a picat foarte bine, nu pentru ca m-ar fi afectat la vot, ci pentru ca am crezut ca era firesc ca el sa ma sustina pe mine, dar probabil pentru ca atunci cand a delegat de la Istanbul atributiile presedintelui catre Rovana Plumb, probabil ca a vrut sa ramana tot in sensul asta si poate din inertie sau din alt motiv a sustinut-o in continuare.

Eu as fi dorit sa ma voteze pentru a-mi justifica mie activitatea mea si prietenia mea pentru el in ultimii cinci ani si jumatate", a mai spus Dragnea.

Cat despre greselile care au adus PSD in acest punct, Dragnea sustine ca vina o poarta si el, si Victor Ponta.

"Cred ca de aici inainte nu trebuie sa mai facem asa ceva. E foarte greu sa fii si un prim ministru bun si foarte eficient si sa fii si un presedinte de partid foarte bun si foarte eficient. A luat decizia asta pentru a se putea ocupa mai mult de Guvern.

A fost o decizie comuna si a mea si a lui in 2012, discutaseram inainte, cred ca am gresit amandoi ca am plecat amandoi in guvern si cred ca din cauza asta, incet-incet, in mod involuntar, partidul a ramas asa un pic in umbra", a opinat Dragnea.

Privind problema medicala a lui Ponta si reactia partidului cand premierul a plecat in Turcia si si-a delegat toate atributiile, Dragnea a asigurat ca "nu s-a pus problema in partid ca Victor Ponta mimeaza".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Dragnea Ponta suparare vot demisie, #Ponta demisie PSD, #Dragnea presedinte interimar PSD vot Ponta , #PSD
Comentarii
Poza 3195
3195
rank 5
Liviu Dragnea va ocupa locul doi pe statuia "PROSTILOR" din ...
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Dragnea, despre supararea pe Ponta si pericolul sa fie "sapat": Am